Росіянин, якого засудили в Україні за участь в бойових діях на стороні так званої "ЛНР", помер у Дрогобицькій колонії.

Він хотів закрутити лампочку, але випадково впав з драбини, вдарившись головою об смітник, передає Дрогобицька місцева прокуратура.

Російський найманець

Валерія Іванова затримали українські військовослужбовці в Станиці Луганської в серпні 2015 року. У ході допиту він зізнався, що приїхав з Архангельська, щоб "допомагати ЛНР боротися з фашистським режимом". Іванов був одним з тих 22 росіян, які писали до Путіну лист з проханням про обмін.

Нагадаємо, Українські воїни відправили трьох бойовиків в пекло: "Не правильно встали"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В ніч з 18 на 19 грудня в селищі Горльмовский під Горлівкою три бойовики були вбиті.

Про це стало відомо з соцмережі соратника колишнього міністра оборони ДНР" Ігоря Гиркина Михайло "Кришталик" Полынков.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Батько українського прокурора влився в ряди "ДНР": плідно "працюють" разом

В ЗМІ з'явилася скандальна інформація про красномовних сімейних зв'язки військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України Олександра Чіпко.

Про це пишуть ЗМІ.

У повідомленні говориться, що батько чиновника служить у військовій прокуратурі в так званій "ДНР".

З початком війни на Донбасі отримав підвищення і став військовим прокурором цілого гарнізону.

Разом з підвищенням Олександр Цепко отримує квартиру від Генеральної прокуратури – службову, в Києві, площею більш ніж 100 квадратних метрів.

Також "Знай.uа" писав про те, що Очі сліпнуть від сліз: в Херсоні попрощалися із загиблим на Донбасі героєм, був віртуозним снайпером

З Донбасу прилетіла чорна звістка - у суботу, 15 грудня, загинув відомий військовий і громадський діяч Денис Лошкарьов.

Про це повідомляють ЗМІ.

В повідомленні розповідають, що Денис, який родом з Херсона, був відомий в місті як засновник місцевої самооборони. У 2014 році разом з іншими активістами зробив все, щоб Херсон не став Херсонської народною республікою, охороняв облдержадміністрацію, допомагав влаштовувати блокпости на трасах Херсонщини, коли сталася анексія Криму.