Стали відомі результати соцопитування по святому Миколаю та Діду Морозу. Опитування провела група "Рейтинг".

Вийшло так, що українці вірять у Святого Миколая в два рази більше, ніж у радянського Діда Мороза. Для українців різдвяне свято і Святий Миколай виявилися важливішими Нового Року. В результаті виходить так, що українці дарують більше подарунки на Святого Миколая.

Святий Миколай
Святий Миколай

ці цифри стосуються не стільки свят, скільки української ідентичності.

Нагадаємо, На муки дітей столична влада відреагувала "галочкою на папері": учні Позняків продовжать навчатися у вбиральні

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До межі переповнені класи, відсутність можливості повісити куртку і жодного власного куточка для вчителів - всі ці умови стали звичними для Слов'янської гімназії, розташованої в Дарницькому районі столиці. Котрий рік поспіль діти і їх батьки чекають вирішення питання, проте жодного кроку на шляху до подолання жахливих умов навчання міська влада поки що так і не здійснили. Останнє пленарне засідання має стати вирішальним для жителів Позняків. Чим все закінчилося,

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Соратники Юлії Тимошенко зробили їй на Миколайчика таємничий подарунок

Незважаючи на те, що свято святого Миколая відзначають сьогодні, 19 грудня, колеги Юлії Тимошенко вирішили привітати її зі святом напередодні, 18 грудня. Ймовірно, це пов'язано з тим, що лідер «Батьківщини» не планувала відвідувати Верховну Раду в день святого Миколая.

Таємничий презент

Народні депутати від «Батьківщини» піднесли їй подарунок у невеликій білій коробочці. Юлія Тимошенко не розлучалася з ним і коли покидала зал засідань, не забула забрати його з собою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Леся Нікітюк та інші зірки розповіли, що їм приніс святий Миколай: "Я прокинулася вся в шоколаді"

магічні день святого Миколая навіть дорослі хочуть отримати заповітний подарунок. Що ж знайшли під подушкою наші улюблені знаменитості? Про це передає Clutch.

Олександр Педан

"Я нічого не отримав під подушку. Але розг немає — вже добре! А ось діти мої щасливі. Марчик вперше сам розгортав подарунок і грав ним весь ранок. Ми йому з дружиною подарували екскаватор, який він називає "р-р-р". А Лера напередодні вперше попросила книгу Філа Найта про історію заснування компанії Nike".