Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував на своїй сторінці в Twitter відео з першими гвинтокрилами Airubus Н225 Super puma, які були зроблені у Франції і на даний момент направляються в Україну.

Як написав Аваков: "Перші airbushelicopter летять до нас! Міцнішаємо!".

Як раніше повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і Державний секретар Міністерства економіки і фінансів Франції Дельфін Жені-Стефан підписали угоду про офіційну підтримку в утворенні єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту. Згідно з цим документом планується поповнити авіапарк України на 55 надсучасних гвинтокрилів компанії "Airbus Helicopters".

Крім гвинтокрилів, армія України поповнилася бронетехнікою, здатною вселити жах в будь-якого ворога. Автомобілі вітчизняного виробництва зайвий раз доводять, що Україна цілком незалежна від Росії і здатна випускати якісну технологічну техніку. Висока швидкість і ефективність роботи українських підприємств дозволила достроково передати на озброєння 14 автомобілів "Варта".

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами директора ТОВ "Українська бронетехніка" Олександра Кузьма, українська бронетехніка допоможе зберегти цілісність України, життя захисників. Також він висловив упевненість в тому, що перемога неминуча.

Створені в Україні бронеавтомобілі "Варта" призначені для поліції особливого призначення КОРД, а також сил спеціальних операцій в Національній гвардії України. Вони мають повний привід, укомплектовані потужним двигуном ЯМЗ і безкамерними шинами. Вперше цей автомобіль був представлений міністром внутрішніх справ України, як перспективна машина, яка посилить поліцію особливого призначення і Нацгвардію.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Луценко вважає за необхідне застосовувати вогнепальну зброю, у зв'язку з військовим становищем та агресією в бік правоохоронних органів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Аваков оприлюднив місто України, який лідирує за кількістю скоєних злочинів.

ТакожЗнай.uа" писав, що міністр внутрішніх справ не з'явився до Генеральної прокуратури на допит у справі Януковича.