Володимир Путін під час щорічної прес-конференції розповів про подальшу мілітаризацію анексованого Криму.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Путін зазначив, що "Крим – частина РФ на якій Росія може і буде проводити військову політику так, як вважає за потрібне".

Крім того Путін використав для прикриття нібито бажання прикордонників укріпити кримський півострів від ймовірних агресорів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Якщо Генштаб, прикордонники вважають, що нам за якимись напрямами треба зробити щось додаткове – ми це будемо робити".

Більше того у ході спілкування журналістів Путін публічно пообіцяв у найближчі кілька років вкласти сотні мільярдів рублів для розвитку Криму.

Разом з тим варто відзначити, що Володимир Путін під час щорічної конференції заявив що Росія нарощує військовий потенціал і виготовляє нові види озброєння.

Він стверджує, що все це заради того, аби "утримувати баланс" у світі на тлі нарощування військової сили інших країн:

"Загалом, у стратегічному балансі це лише питання стримування і вирівнювання паритетів. Не більше того. Важко собі уявити, що буде далі. А якщо ці ракети (середньої і малої дальності – ред.) з’являться в Європі, що нам робити?" - сказав він.

Путін додав, що нібито ситуацію погіршує рішення США про вихід з угоди щодо ліквідації ракет середньої і меншої дальності, тому Росія має вживати заходів щодо захисту.

"Нехай потім не пищать, що ми домагаємося якихось переваг. Ми не переваг домагаємося, а баланс зберігаємо", - сказав президент РФ.

Крім того, президент РФ Володимир Путін вважає, що після створення у Росії найновішої зброї, яка начебто не має аналогів у світі, країни, які "звикли до мілітаристської риторики", мають "задуматися".

Як відомо, у Росії 20 грудня, близько 12:00 за місцевим часом стартувала велика прес-конференція президента Володимира Путіна. Це вже 14 поспіль його зустріч із журналістами в такому форматі. Скільки триватиме цього разу, поки не ясно, але зібралося чимало людей: нарахували 1702.

Традиційно господар Кремля з папірця прочитав статистичні дані: " ВВП зростає, безробіття падає", але чомусь у залі мало вдоволених облич: всі, вочевидь, і так розуміють, що з цього правда, а що ні.

Нагадаємо, Путіну не дає спокою Православна церква України.

Як повідомляв "Знай.ua", Туреччину можуть вигнати з НАТО через Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Путін підготував свою армію до наступу.

Гордон: Путін завжди зазнавав поразки в Україні