У центрі Харкова встановили незвичайний новорічний об'єкт – величезний ведмідь розважає дітей та дорослих. Він "вміє" співати новорічні пісні.

Про це повідомили на сторінці "Харків 1654" Facebook.

Ведмедя посадили біля знаменитої пам'ятки міста - Дзеркального струменя, навпроти Харківського театру опери та балету.

Харків

Зовні гігантський гість нагадує персонажа книги британського письменника Алана Александра Мілна Вінні Пуха. У нього такого ж кольору світло-коричнева шерсть і яскраво-червоний светр. У висоту фігура сягає трьох сетрів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вночі він сяє яскравими вогнями та виглядає дуже святково.

Поруч з ведмедем встановлена спеціальна панель з різнобарвними кнопками. Якщо натиснути на одну з кнопок – ведмідь починає грати новорічні мелодії і світиться різнобарвними вогниками.

Ведмідь

Малюки з задоволенням натискають кнопку та змушують ведмедя співати. А дорослі залюбки роюлять кумедні фото з новорічним гостем.

Як повідомили у коментарях під постом, біля ведмедя не встановлена жодна охорона, так як припускають, що красти велетенського новорічного ведмедя нікому в голову не прийде.

Нагадаємо, українцям, які хочуть на Новий рік поїхати до якогось із туристичних міст нашої країни, розповіли, у скяльки обійдеться святкування. Та що відбувається зараз на ринку праці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, мама 10-місячного малюка, вирішила написати лист Санта Клаусу від імені своєї дитини.

Вийшло просто сміховинно і правдиво. Багато батьків, які прочитали цей лист, впізнали в ньому своїх дітей.

Дорогий Санта, я – 10-місячний малюк і я вирішив сам написати тобі цей лист, тому що список подарунків, який моя мама розсилає всім родичам, здається мені безглуздим.

Також Знай.ua писав, що мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці на Софійській площі у Києві.

Дивіться: У Києві запалили головну красуню Нового року 2019. Як святкували укранці відкриття найбільшої ялинки країни