В Одесі мешканці приватного будинку знайшли людські рештки у цистерні для зберігання рідкого палива.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Одеській області.

"Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особи загиблих, обставини та причини їхньої смерті. Слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що мешканці хотіли зробити каналізацію. Вони найняли працівників для того, щоб почистити ємність для зберігання рідкого палива. Під час відкачування рідини з ємності робітники і виявили людські скелети без зовнішніх ознак насилля. Окрім людських кісток знайшли також чоловічий годинник, фрагменти одягу та жіночу сумку.

Люди відразу викликали поліцію. Правоохоронці та працівники судово-медичної експертизи прибули за вказаною адресою. Вони вилучили усе та направили на подальшу експертизу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З’ясувалося, що більше десяти років будинок здається в оренду, а цистерна не використовувалася вже понад 20 років. Зараз поліцейські встановлюють особи загиблих, обставини та причини смерті.

Нагадаємо, що на Миколаївській дорозі, в районі "Одескабель", горить будівля, в якій розташовується склад меблів, відділення "Нової Пошти" і шиномонтаж. Гума, деревина та папір – горіти є чому, тому пожежу досі не можуть загасити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гучна трагедія американського містечка Парадайз, від якого залишилося тільки обвуглене згарищі після лісових пожеж, не так давно мучила ЗМІ і серця людей зі всього світу.

Також портал "Знай.uа" писав, що група археологів з Університету Фліндерса і Південно-Австралійського музею під час розкопок виявили рештки невідомої стародавньої істоти. Пізніше з'ясувалося, що це скелет сумчастого лева.