У поїзді Київ - Рахів сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня поличка разом із пасажиркою. Потерпіла отримала роздроблення кісток таза.

На нижньому місці знаходилася 58-річна жителька Миргорода Полтавської області Надія Полякова, повідомила її донька Світалана на своїй сторінці в Facebook.

«Мама їхала разом зі своїми знайомими (всього їх було 18 чоловік, всі жителі Миргорода) на відпочинок в Карпати, - повідомила Світлана Полякова на своїй сторінці.

«Вони щороку їздять туди майже одним і тим же складом. Жінка з верхньої полиці відпочивала на своєму місці до цього інциденту дві години. І раптом полку під нею обірвався ... У мами таз роздрібнився на шматки. Її терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, де лікарі провели складну операцію. Скільки їх ще буде попереду, невідомо. Наша рідня в розпачі. Не знаємо, чи вдасться отримати компенсацію. 23 грудня я і свідки цієї події дзвонили в страхову компанію "Арсенал" і в "Укрзалізницю". В "Арсеналі" відповіли, що скарзі присвоєно номер і порадили звернутися в середу", - поділилася шокуючими подробицями донька потерпілої.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Жінка дивується, чому вагони потяга не перевірили на безпечність для пасажирів та дозволили експлуатацію. Світлана також застерігає перевіряти, чи добре все прикріплено в вагонах.

"У потягах "Укрзалізниці", як я знайшла в Інтернеті, вже траплялися подібні інциденти. Але керівництво намагалося перекласти відповідальність на пасажирів. Ну, не абсурд, пояснювати, що товсте віконне скло впало тільки тому, що пасажирка поклала на його руку? Я в повному шоці", - підсумувала жінка.

У цьому випадку вже на другий день після операції потерпілої пред'явили акт, підписаний начальником поїзда і провідником, в якому говориться те ж саме: все було справно, а на неї впала одна пасажирка, а не полиця.

Заступник начальника департаменту ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан пообіцяв Світлані Поляковій допомогти з отриманням страхового відшкодування, але при цьому повідомив, що "після інциденту полку була перевірена комісією - вона була і залишається в справному стані. Несправностей кронштейнів і власників не виявлено. Такий випадок міг статися через необережність пассажира¸ який на ній знаходився (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що поїзна бригада діяла правильно, всі документи оформила належним чином".

Нагадаємо, що новорічний потяг Укрзалізниці застряг посеред дороги: чотири години простою, пасажири в паніці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", "Укрзалізниця" запускає новий маршрут на радість заробітчанам.

Також Знай.uа" писав про те, що "Укрзалізниця" пустить додаткові святкові поїзда.