Володимир Путін
Володимир Путін

Путін вибрав новий напрямок: яка область під загрозою

Як заявив колишній співробітник Пентагону, а нині експерт Атлантичної ради Майкл Карпентер, Російська Федерація стягує всі свої сили поблизу кордону з Херсонською областю в окупованому Криму. Однак напад на Україну до президентських виборів, які відбудуться в 2019 році, він вважає малоймовірним.

рятувальники витягують зі снігових заметів машини
рятувальники витягують зі снігових заметів машини

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сніговий колапс в Україні: через хуртовини обмежили рух транспорту

Потужний циклон влаштував українцям погоду на Різдво 25 грудня майже за Гоголем – міста і села засипало снігом, посилився вітер, виє хуртовина. Все це, хоч і створює атмосферу містичності "ночі перед Різдвом", але принесло багато клопоту і незручностей українцям.

поліція
поліція

Криваве побоїще на Різдво: на Закарпатті сталося щось страшне

У селі Великі Береги Закарпатській області під час святкування католицького Різдва жорстоко побилися дві групи чоловіків. Зараз вже відомо, що чоловіки побилися на ґрунті звичайної сварки, яка переросла в жорстоке побоїще.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Некерована вантажівка під Києвом перетворила дорогу на "пункт призначення": фото

У Київській області під Обуховом сталася дорожньо-транспортна пригода. Як можна помітити на опублікованих фото, фуру через ожеледицю розвернуло посеред дороги, що надалі заблокувало проходження авто.

Оператори зроблять приємно українцям в 2019 році: дізнайтеся, яка послуга подешевшає

В Україні знизять ставку доступу на телеком-мережі до 12 коп./хвилина. Цю інформацію повідомив глава Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації Олександр Животовський. Він розповів, що з 2019 року новий тариф вже вступить в силу.