Український комік Володимир Зеленський розповів про свої наміри балотуватися у президенти.

Шоумен ухилився від прямої відповіді, та поділився своїми думками в ефірі програми "В гостях у Гордона".

"Я про це думаю, думаю... Схиляюся... Рано про це говорити... Але, думаю, можливо, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю з сім'єю", - сказав Зеленський.

Крім того, він наголосив, що думка сім'ї для нього дуже важлива.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вони дуже бояться з приводу мене, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай радикально справедливий до всього... І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають за це моє внутрішнє відчуття ", - сказав Зеленський.

Також Зеленський додав, що він "не хоче внутрішньо себе втратити".

Нагадаємо, партія Володимира Зеленського під назвою "Слуга народу" збирає гроші на передвиборну кампанію. Фінансування вони шукають у політиків регіонального масштабу.

Стало відомо, що представники Зеленського звертаються до регіональних депутатам з різних областей України. На даний момент переговори ще не скінчилися, однак потенційним представникам партії вже назвали конкретні суми, які допоможуть з набуттям і використанням бренду.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відверто розповів історію кохання всього життя. Зеленський поділився, як зробив пропозицію своїй обраниці.

Знай. ua писав, що у Зеленського з'явився двійник: Тепер ви офіційно увійшли в передвиборну кампанію. У мережі з'явилася фейкова сторінка українського коміка і продюсера Володимира Зеленського.