Російська столиця цілком може організувати на окупованому нею Донбасі провокацію з хімічною атакою, для того, щоб прибрати своїх головорізів і "зберегти обличчя" начальника Росії Володимира Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Twitter блогера "Фашик Донецький".

бойовики ДНР
бойовики ДНР

За інформацією блогера, Кремль може розглядати кілька варіантів щодо "хіматаки ЗСУ" на Донбасі. У підсумку, дану фейковую новину вони можуть використовувати в своїх підступних цілях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Думки вголос про справжню мету галасу з хіматакою, про яку так верещить русня. По суті, бл*димир може траванути Донбас, звалити все на Америку і забрати ватанов до себе (зберегти обличчя)", - написав він.

"Фашик Донецький" припустив, що Кремль після хіматаки роздасть жителям окупованого Донбасу російські паспорти і знову морочитиме голову Заходу з питання миротворців на Донбасі.

Володимир Путін
Володимир Путін

Блогер також заявив, що провокація може відбутися між 1 і 9 січня, однак висловив надію, що вона все ж залишиться лише чутками.

Варто нагадати, що народний депутат України від Опозиційного блоку Михайло Добкін емоційно прокоментував введення санкцій Росії проти України – адже він сам опинився у "чорному списку" Москви. Політик назвав представників Кремля "дебілами", відреагувавши таким чином на дії Дмитра Медведєва в Twitter.

"Список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких застосовуватимуться спеціальні обмежувальні заходи, розширено. Я підписав відповідну постанову. Це зроблено для захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії", - написав прем'єр РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Наталя Поклонська, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми, привітала росіян з Новим роком, тримаючи в руці келих шампанського і сидячи верхи на коні. Однак вона зробила це дуже невпевнено, хоча теплих слів для своєї промови не пошкодувала.

На фоні заміського будинку екс-прокурор розсипалася в подяках про надану їй довіру та підтримку росіян, а також побажала всім сприятливих змін у наступному році.

Нагадаємо, Путін на зустрічі з Лукашенком ледь не осоромився.

Як повідомляв Знай.uа экс-депутат Держдуми РФ розповів про ставленика Путіна на виборах 2019.

Знай.uа писав, Медведєв оголосив повний список "санкційних" українців.