Українська кіберполіція вивела на чисту воду жителя Хмельницького. Співробітники правоохоронних органів звинувачують чоловіка у незаконному проникненні до бази даних державних установ та операціях з їх файлами.

Про це стало відомо завдяки повідомленням департаменту кіберполіції Нацполіції України, детективів Хмельницького відділу поліції, співробітників СБУ у Хмельницькій області та працівників військової прокуратури обласного гарнізону.

Так, група правоохоронців викрила 36-річного чоловіка, який вліз у комп'ютерну мережу бухгалтерського обліку державних органів і підприємств.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Займаючи посаду в компанії, яка обслуговувала державні установи (в тому числі і військові частини) чоловік незаконно отримував доступ до інформації, яка містилася в базах цих установ. Зараз поліцейські перевіряють інформацію про продаж зловмисником інформації", - повідомляють кіберкопи.

Також відомо, що чоловік таємно отримував доступ до даних працівників підприємств, реєстраційними номерами їх облікових карток платників податків, тощо.

Варто нагадати, що в Київській області затримали небезпечного злочинця, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Правоохоронці нагадують, що понівечене оголене тіло 43-річної жінки, закидане одягом, було знайдено днями на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Вже через два дні підозрюваного у скоєнні злочину було затримано. Ним виявився 28-річний житель Полтавської області. Його затримали, у скоєному він зізнався.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильства над жінками та домашнього насильства, а також боротьби з цими явищами в Україні 11 січня 2019 року набудуть чинності зміни до Кримінального кодексу щодо зґвалтування та сексуального насильства. Таким чином Україна приєднається до 10 країн Європи, де секс без згоди визнається зґвалтуванням.

Нагадаємо, топ-менеджер Nissan "купив" свободу за космічну суму.

Як повідомляв Знай.uа вийшла з дому і не повернулася: 16-річну спортсменку жорстоко вбили.

Знай.uа писав, Макрон перейшов на відкриті погрози "жовтим жилетам": будуть прийняті дуже жорсткі заходи.