Попереду – останній тиждень минаючого 2018 року. Міжбанківський ринок буде працювати лише три дні – 26, 27 і 28 грудня.

Всі основні покупці валюти вже запаслися необхідною її кількістю, і вона вже не так необхідна. Тому підвищення попиту і, відповідно, котирувань на міжбанку малоймовірне, повідомляє сайт "Курс грошей". У той же час невелике просідання курсу безготівкового долара можна буде побачити.

Готівковий курс теж може жити своїм передноворічної життям, де попит традиційно буде нижче, ніж пропозиція валюти. Коридор, в якому будуть відбуватися торги готівкового долара, доцільно розширити до 27.5 – 27.9 гривень. Природно, якщо не станеться якогось форс-мажору, як це сталося на вихідних в кінці листопада.

Курс євро в Україні традиційно буде орієнтуватися на світовий валютний ринок Forex. Існує ймовірність, що світовий курс євро трохи знизиться. Тонкий ринок між Католицьким Різдвом і Новим роком зумовить високу волатильність торгів. Можливий діапазон котирувань євро у світі наступного тижня – 1.1270 – 1.1480 долара за євро.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні готівковий євро буде продаватися за ціною від 31.3 до 31.8 гривень за євро.

Що стосується російського рубля, то його ціна безпосередньо залежить від того, чи зможуть зупинити падаючу ціну нафти. Якщо вона буде продовжувати падати, то рубль може впасти до позначки в 70 рублів за долар і перебити річний мінімум. Станом на поточний момент, мінімальна ціна рубля в 2018 році склала 70.45 рублів за один долар.

Не так давно стало відомо про нового антирекорду біткоіна, пікова ціна якого припала на аналогичний період минулого року. У цьому ж році він досяг найнижчої позначки в 3300 доларів, що становить 15% від торішнього курсу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що результати економічного прогнозу експертів в області економіки і фінансів на наступний рік лякають.

Як повідомляв портал "Знай.uа": до Києва доставлено 47 польських трамваїв, які невдовзі їздитимуть по столиці.

ТакожЗнай.uа" писав, що українцям піднесе в наступному році курс долара, а також, що очікує гривню.