У мережі опублікували свіжі фото окупованого російськими зайдами Донецьку, які яскраво свідчать про тотальний занепад життя міста.

Про це пише відомий блогер Фашик Донецький та публікує відповідні фото.

На кадрах видно, що у окупованому Росією Донецьку порожній залізничний вокзал та його околиці: замість поїздів там поставили патрулі.


Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"С*ка, людей, як у Прип'яті: залізничний вокзал є, каси є, але поїздів немає. Нікуди поспішати, потяги приїхали. Замість поїздів тепер російські танки, а залізничний вокзал — це так, залишки колишньої цивілізації", — написав під фото блогер.

При цьому він зазначив, що центр Донецька, як картинка — "місто вилизане й доглянуте".


"Тільки Донецьк — це не тільки центр, 20-25 хвилин на маршрутці і ти на залізниці. Але на залізниці замість поїздів патрулі. Замість шуму поїздів — шум бою у районі Пісок, ДАПу або Авдіївки. Спасибі тобі, РФ, за те, що звільнила", — наголосив він.

Фашик Донецький додав, що на Новий рік у Донецьку більшість людей буде сидіти вдома, щоб не потрапити під роздачу від патрулів, але це за умови, що окупанти комендантську годину скасують.

"Але повернемося до Донецька, який бурхливо розвивається. Як видно за фото — залізниця міста здохла. Поїзди здохли. Торгівля біля залізниці теж здохла фактично. Транспортна розв'язка теж у гостях у Задорнова й Сталіна. У цьому винні не американці, ні. Вся вина на російських визволителях. Зате бандер нема. Хоч це тішить", — резюмував блогер.

Нагадаємо, у окупованому Донецьку з полиць продовольчих магазинів повністю зникло борошно, що негайно висміяли користувачі мережі.

"Донецьк звільнили від борошна. Спасибі, Росія!". ‏"Нарешті повернулися в СРСР", - іронізують у мережі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на адмінбудівлях окупованого проросійськими найманцями-бойовиками Донбасу з'явилися проукраїнські листівки.

Також Знай.ua писав про те, що на окупованому путінськими головорізами Донбасі бойовики близько 20 раз обстріляли позиції українських захисників.