Через складні погодні умови до Полтавської області закриють в'їзд для всіх видів транспорту.

Обмеження почне діяти з 14 години 26 грудня. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області.

"Сьогодні з ранку через наслідки снігопаду проїзд державними автошляхами був обмежений. Транспортні затори були ліквідовані на автомобільній дорозі Р-42 Лубни - Миргород - Опішня і Т-17-16 Хорол - Семенівка - Кременчук. Складна ситуація зберігається на М-03 Київ - Харків і на Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що головною причиною заторів стала негода і несвідомі водії. Порушення правила дорожнього руху та накопичення авто в кілька рядів - ускладнюють проїзд. Крім того, деякі водії їдуть проти руху транспорту і проїзд зупиняється, навіть для спецтехніки. Подекуди дорожня техніка заблокована разом з іншим транспортом.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"За добу розчищено майже 1,2 тис. Км. Для ліквідації наслідків негоди було залучено майже 130 дорожників та понад 100 одиниць техніки - піскорозкидувачі, солетруси, навантажувачі, автогрейдери, трактори з відвалами 5-ти підрядних компаній", - повідомляється.

Нагадаємо, у восьми областях України через негоду – мокрий сніг, дощ та пориви сильного вітру було знеструмлено 128 населених пунктів. наразі там працюють бригади працівників обленерго, які намагаються у найкоротші терміни відновити електропостачання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 25 грудня, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області сталася смертельна аварія. Авто влетіло в бетонну огорожу.

Також Знай.ua писав про те, що в 6 областях України знеструмлено 170 населених пунктів внаслідок сильного снігу,місцями мокрого, а також поривів вітру, про що повідомив прес-центр ДСНС.