Відомий український сепаратист Арсен Клінчаєв засвітився в так званій ЛНР, на дитячому святі.

Про настільки знаменну подію йдеться в співтоваристві ЛНР (Коливано-Бджолария)‏ в Twitter.

"Арсенчик Клінчаєв (якого Ляшко в Луганську в березні 14-го затримував) вже в Луганську - вырный рыг, вірний прихильник Єфремова з нами! Вже пЕарится. Даєш рыгов колом, у всьому ЛНРе!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Арсен Клінчаєв - луганський сепаратист. Він також проходить важливим свідком по справі Єфремова, з яким він перебував у тісних зв'язках майже 10 років. Клинчаевская організація "Молода гвардія" брала найактивнішу участь у проведенні "російської весни" на території Луганщини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У березні 2014 року під керівництвом Арсена Клинчаева біля будівлі Луганської обласної державної адміністрації під крики «Росія з нами» було піднято російський прапор. 10 березня в інтернеті з'явилося відео, в якому лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко разом з групою невідомих людей затримав депутата-сепаратиста, надівши на нього наручники. Тим не менш вже в той же день сепаратист-Клінчаєв опинився на волі.

Нагадаємо, “Святий Миколай” виявився сепаратистом і побив українську чиновницю: відео

У Житомирі розгорівся скандал у резиденції Святого Миколая. Українська чиновниця Віра Гришина заявила, що роль казкового персонажа виконує "відвертий" сепаратист.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Осатаневшие бойовики напали на місію ОБСЄ, намагалися віджати авто

Проросійські боевики в районі населеного пункту Гарное напали на представників спеціальної місії ОБСЄ і спробували заволодіти їх транспортним засобом. Зараз вже відомо, що в результаті нападу бойовик пошкодили сам автомобіль і маркування місії на ньому.

Також "Знай.uа" писав, що Бойовики несамовито бомблять українських військових під Пісками

"За даними розвідки, 23 грудня в результаті невмілого поводження із зброєю в ході заходів бойової підготовки один окупант загинув і двоє отримали поранення", - йдеться в тексті повідомлення.