До Нового року залишаються лічені дні, і підготовка до зимових свят йде повним ходом по обидві сторони лінії розмежування – в окупованому Криму та на Донбасі. Як виглядає передноворічна метушня на вулицях Сімферополя, Донецька, Луганська, Краматорська, показали журналісти "Крим.Реалії".

В середньому ялинка в окупованому Донецьку коштує 105-380 гривень, ціна залежить від її висоти і пишності. Кажуть, що сосни везуть з РФ. Але є й ті, хто обходить ялинкові базари стороною - у них штучне новорічне дерево. Багато людей в окупованому місті заздалегідь купують продукти до Нового року, щоб накрити класичний святковий стіл, адже прилавки перед Новим роком можуть бути пустими. У Луганськ, як і в Донецьк, сосни везуть з Росії.

В супермаркетах Сімферополя підготовка до Нового року йде повним ходом, там можна побачити плюшеві символи 2019 від російського виробника. Українських цукерок в магазинах окупованого Криму журналісти не знайшли. На кримських базарах теж повно товарів до Нового року, а живі сосни теж везуть з РФ.

Раніше повідомлялося, що суть подарунка не в грошах, а в увазі, тому не переймайся, якщо у тебе зовсім немає грошей. Головне - це знайти саме те, що сподобається рідній людині і потрапить прямо в ціль. Ми підкажемо, що можна придбати в якості подарунка на Новий рік, витративши при цьому не більше 300 гривень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також повідомлялося, що Новий рік не за горами! І скоро весь світ буде відзначати. З самого дитинства ми знаємо, що Новий рік – це мандарини, шампанське, привітання від президента, а в інших країнах усі веселощі приходить виключно на Різдво. Однак, це не так.

Ми розповімо про найбільш незвичайних традиціях святкування цього дня по всій планеті.

Також ми писали, що на прикраси головних новорічних локацій і святкування 2019 року в центі столиці виділено 37 млн грн, з яких 6, 5 – з міського бюджету.

І таких прикладів ще багато. І, схоже, міська влада, користується якимись власними критеріями у виставленні пріоритетів, і все частіше вони розходяться з об'єктивним думкою киян.

Раніше Знай.uа писав про те, що Кличко призначив нового директора "Київтеплоенерго".

Знай.uа писав про утилізації ялинок: куди подіти дерево після закінчення свят.