120-а ракетка світу Марта Костюк у своєму Instagram поділилася фото з австралійського Брісбена, де вже незабаром стартує турнір серії WTA Premier, який триватиме з 30 грудня по 6 січня. На фотографії юна спортсменка насолоджується відпочинком в одному з басейнів міста.

"Найпрекрасніший час в році", - підписала фото Костюк.

Варто відзначити, що турнір у Брісбені фактично відкриває новий тенісний сезон 2019 року. Марта Костюк свої виступи на змаганнях почне з кваліфікації.

Раніше ми писали, що українські тенісистки Марта Костюк, Ангеліна Калініна і Катаріна Завацька зіграють у відбірковому турнірі Відкритого чемпіонату Австралії - Australian Open, який пройде у Мельбурні з 14 по 27 січня 2019 року.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Кваліфікація турніру стартує 8 січня.
Також раніше повідомлялося, що 19 грудня, стало відомо, що Жіноча тенісна асоціація (WTA) прийняла нові правила, що стосуються спортсменок, які на час залишають кар'єру через вагітність.

Так, тепер тенісистки, які повертаються на корт після пологів або пошкоджень, зможуть скористатися так званим "спеціальним рейтингом". Про це пише Sportarena з посиланням на інтерв'ю гендиректора WTA Стіва Саймона офіційному сайту асоціації.

Іншими словами, якщо пауза в кар'єрі тенісистки пов'язана з вагітністю і пологами, вона може скористатися спеціальним рейтингом протягом трьох років з дня народження дитини.

Варто зазначити, що нововведення пов'язане в першу чергу з новинами про те, що американська професійна тенісистка Серена Вільямс була розгубленою на своєму першому після пологів турнірі Великого Шолома, яким став Відкритий чемпіонат Франції-2018.

Нагадаємо, що Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, розповіла, як ставиться до поразок.

Як повідомляв портал Знай.uа перша ракетка України Еліна Світоліна на стабільно високому рівні провела два роки.

Також портал Знай.uа писав, що переможниця 23-х турнірів Великого Шолома Серена Вільямс зізналася, що планувала завершити кар'єру набагато раніше.