"Укрзалізниця" вирішила призначити ще один поїзд для перевезення громадян, пересування яких стало складніше через погану погоду на Полтавщині, де з 14:00 в середу, через погану погоду, перекрили в'їзди для всього авто транспорту.

Про це стало відомо завдяки прес-службі компанії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"27 грудня додаткові поїзди будуть курсувати за маршрутом Харків - Полтава - Київ і назад. Відправлення з Харкова о 14:03, прибуття в Полтаву у 17:34, прибуття в Київ о 22:19. У зворотному напрямку відправлення з Києва о 6:53, прибуття в Полтаву о 12:26 до Харкова о 15:02", - відзначають в прес-службі.

Нагадаємо, Укрзалізниця накупила непотрібних подарунків на 20 млн: коробка, ручка і провід

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Філія "Центр сервісного обслуговування" "Укрзалізниці" закупив подарункові VIP набори на 750 тисяч гривень. Кожен набір коштуватиме більше двох тисяч гривень, кому вони призначені — не уточнюється. Про це повідомляє telegram-канал Жадібний Петя.

У комплект набору входить п'ять одиниць продукції:

коробка синього кольору з логотипом Укрзалізниці;

портмоне, яке виготовлене з високоякісної шкіри чорного кольору з логотипом;

ручка від престижного бренду Parker;

портативний акумулятор (Powerbank) місткістю не менше 10 тис. мА/год. для зарядки телефонів; USB накопичувач з металевим, водонепроникним корпусом і об'ємом пам'яті 64 Гб.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На пасажирку Укрзалізниці впала полку з іншою жінкою: роздроблені кістки, безліч операцій

В поїзді Київ - Рахів сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня полиця разом з пасажиркою. Постраждала отримала роздроблення кісток тазу.

На нижньому місці знаходилася 58-річна жителька Миргорода Полтавської області Надія Полякова, повідомила її донька Світлана на своїй сторінці в Facebook.

Також Знай.uа" писав про те, що Новорічний поїзд Укрзалізниці застряг посеред дороги: чотири години простою, пасажири в паніці

В Тернопільській області застряг пасажирський поїзд 358Л, який слідував за маршрутом з Рахова в Київ. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.