Компанія "НП Логістик", що входить до групи компаній "Нова Пошта", уклала договір про надання логістичних послуг шведському рітейлеру меблів і товарів для дому IKEA. Група Нова пошта підписала п'ятирічний контракт з IKEA.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі "Нової Пошти".

Компанія надаватиме послуги зберігання і комплектації замовлень для першого магазину міського формату в Києві.

"НП Логістик" спеціалізується на фулфілменті: зберіганні товарів на складах, комплектації і відправленні інтернет-замовлень одержувачу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

IKEA Group - найбільший в світі рітейлер товарів для будинку з 367 фірмовими магазинами на 30 ринках.

Зазначається, що НП Логістик спеціалізується на зберіганні товарів на складах, комплектації і відправленні замовлень одержувачу. Клієнт може зробити будь-яке замовлення в інтернет-магазині. Магазин же не зберігає товари на своєму складі, а користується послугами компанії НП Логістик. Здійснюватимуть комплектацію замовлень для її нового магазину міського формату (Сity store) в Києві.

Таким чином, він економить на утриманні складських приміщень і штаті працівників, а клієнт отримує гарантовано кращий сервіс доставки.

"Нова Пошта" заснована в 2001 році. Її мережа нараховує понад 2,35 тис відділень, автопарк перевищує 3,6 тис автомобілів. У 2017 році доставлено понад 145 млн відправлень.

До речі, у вересні цьогоріч IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в 2019 році в столичному ТРЦ Ocean Mall.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у мережі поширюються чутки про можливу продаж Приватбанку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно в роботі державного українського банку стався збій, під час якого не можна було зняти гроші навіть онлайн.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк масово блокує кредитні картки: що відбувається. У клієнтів "ПриватБанку" масово блокуюють кредитні картки. Це зроблено для захисту клієнтів від несподіваних комісій.