Радник президента України Юрій Бірюков розповів, що ВСУ зуміли взяти під контроль практично всю "сіру зону" на Донбасі.

Про це він розповів в ефірі "Прямого" у ток-шоу "Ситуація".

"Від того стану, в якому ми почали в травні 2014 року, дві третини території (Донбасу - ред.) були звільнені. Практично вся" сіра "зона звільнена і взята під контроль", - каже Юрій.


Нагадаємо, Бойовики підступно обстріляли мирне населення, наростає паніка: кривавий злочин зафіксувала камера

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На окупованому путінськими головорізами Донбассе житлові будинки населеного пункту Південне потрапили під обстріл бойовиків. З'явилася інформація, що терористи використовували стрілецьку зброю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру Операції об'єднаних сил.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Стало відомо, скільки Путін платить головорізам на Донбасі за вбивство українців

Стало відомо, скільки отримують путінські окупанти за вбивство українських військових. У середу, 26 грудня, про це повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на блог Фашика Донецького. Блогер розповів, що після спілкування з окупантом з Донецька дізнався про розмір їх зарплат і премій.

Як пише блогер: "Зряплата у Хуліо 15000 фублев або 215,8 баксів в місяць [в гривні переведіть самі, добре?]. Коротше, чувак рубає бабло тоннами: якщо поділити місячну зряплату на 30 днів, то Хуліо заробляє 7,19 $ в добу. Чувак пишається цим, бо це ж не туалети мити в Польщі за 800 € в місяць. Але не будемо лукавити, Хуліо заробляє трохи більше, ніж 7$ на добу. У орків є система бонусів, так звані бойові. Бойові у орків - це... - 150 фублей. В добу. Це 2,15 $ в добу на передовій або 8 центів на годину".

Також Знай.uа" писав про те, що ЗСУ отримали тисячі високоточних "Стугн" і "Корсарів": Путін, чекай в Кремлі

За останній рік ВСУ отримала потужне озброєння, яке допоможе дати гідну відсіч путінським окупантам на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

В підприємстві зазначають, що протягом 2018 року передано українській армії більше 2500 одиниць високоточного і надсучасного озброєння.

В повідомленні уточнюють, що це стало можливим завдяки новітнім виробничим лініях з високоточними верстатами.