У мережі виклали повідомлення про підвищення зарплат на окупованому Донбасі.

Про це повідомляють у соцмережах.

У мережі відразу ж взялись коментувати шалену щедрість від бойовиків, які "вольовим" рішенням підняли зарплату бюджетників на 50 та 100 рублів.

"Облагодіяли антифашисти. Відкрито глумляться над людьми", – написав у Twitter український журналіст Денис Казанський, коментуючи повідомлення про підвищення зарплат на Макіївському металургійному заводі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Крім того у мережу вже виклали відповідне рішення так званої влади.

Разом з тим варто відзначити, що стало відомо, скільки отримують путінські окупанти за вбивство українських військових. Зокрема, блогер Фашик Донецький розповів, що після спілкування з окупантом з Донецька дізнався про розмір їх зарплат і премій.

"Зряплата у Хуліо 15000 фублев або 215,8 баксів в місяць в гривні переведіть самі, добре?. Коротше, чувак рубає бабло тоннами: якщо поділити місячну зряплату на 30 днів, то Хуліо заробляє 7,19 $ в добу. Чувак пишається цим, бо це ж не туалети мити в Польщі за 800 € в місяць. Але не будемо лукавити, Хуліо заробляє трохи більше, ніж 7$ на добу. У орків є система бонусів, так звані бойові. Бойові у орків - це... - 150 фублей. В добу. Це 2,15 $ в добу на передовій або 8 центів на годину".

Крім цього, у бойовиків є преміювання за вбивство або поранення українських військових і знищення їх техніки. Ось що блогер розповідає про це.

"Поранення солдата або офіцера зсу - 0 фублей. Вбивство рядового - від 50 фублев на руки кожному з відділення, якщо підтверджено. Це 71 цент або 19,5 грн. Вбивство офіцера зсу - 100-300 фублей на руки або 1,43-4,31 $ на руки. Ну або від 39,2 грн до 118,2 грн. Знищення вантажного авто - 5000 фублев або 71,9 $ на відділення з 6-8 чоловік. Знищення танка або САУ - 25 тыщов фублев або 359,7 $ на 6-8 осіб. Знищення легкої броні - 10000 фублей премії на відділення".

Нагадаємо, бойовики підступно обстріляли мирне населення, наростає паніка.

Як повідомляв "Знай.ua", життя у окупованому Донецьку показали кількома фото.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі засікли смертоносну артилерію окупантів.

Україна атакуватиме бойовиків на Донбасі? | Донбас.Реалії