Завершення дії воєнного стану не означає, що охорона об'єктів інфраструктури стратегічної категорії послабилася, бо зберігся ризик кібер атак та спроб терактів з боку РФ.

Про це стало відомо зі слів міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

"Президент оголосив про завершення військового положення, ми переходимо в звичний режим роботи, але це не означає, що безпека стратегічних об'єктів інфраструктури буде ослаблена. Це для нас пріоритет, тому що ми розуміємо, що в будь-який момент є ризик кібератак Кремля чи інших загроз, включаючи фізичні випадки терактів на стратегічних об'єктах. Цього допустити ми не можемо", – каже міністр.

Омелян додає, що під час військового положення Міністерство інфраструктури працювали у посиленому режимі. Пріоритетним завданням було перевезення військових вантажів. Виходячи з цього, завдання, які поставили командування, були виконані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Киберкопы зловили любителя державних таємниць: знає занадто багато

Українська киберполиция вивела на чисту воду жителя Хмельницького. Співробітники правоохоронних органів звинувачують чоловіка у незаконному проникненні до бази даних державних установ та операціях з їх файлами.

Про це стало відомо завдяки повідомленням департаменту кіберполіції Нацполиции України, детективів Хмельницького відділу поліції, співробітників СБУ у Хмельницькій області і працівників військової прокуратури обласного гарнізону.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ярош прокоментував воєнний стан в Україні: повний маразм, дивиться весь світ

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош прокоментував необхідність продовження воєнного стану в Україні.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну заяву нардепа.

Також "Знай.uа" писав про те, що Україна попрощалася з військовим становищем

Вівторок, 26 грудня 2018 року, тепер буде записаний як історичний день. Саме в цей день закінчилося перше в історії сучасної України військове становище, яке ввів своїм указом президент Петро Порошенко 26 листопада 2018 року, після відкритої агресії России у Керченській протоці.