Введені Росією нові санкції, які торкнулися держконцерну "Укроборонпром" і держкомпанії "Укрспецекспорт", не позначаться на оборонно-промисловому комплексі та економічної ситуації в нашій країні.

Про це стало зрозуміло зі слів керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка.

За його словами, українські підприємства взагалі не мали з Росією співробітництва.

"Співробітництво в оборонно-промисловому військовому комплексі було припинено ще в 2015 році. "Укроборонпром" – це концерн, куди входить близько ста підприємств. Відповідно, зараз проти цих підприємств ввели санкції. Звичайно, жодна зброя українського виробництва не купується Росією", – стверджує експерт.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як каже Мусієнко, нові російські санкції не торкнуться головні сектори співробітництва між країнами.

"Вони не перетнулися з основними секторами економічного товарообігу. Тому я не думаю, що вони істотно не вплинуть на економічну ситуацію", – резюмує Олександр.

Нагадаємо, Росія відкрила другий фронт: пора вводити воєнний стан на ринку міндобрив

Російська Федерація планомірно знищує дві галузі України: аграрну та хімічну. А допомагають їй у цьому найважливіші союзники окупанта українські корумповані чиновники.

У війні перемагає той, у кого більше ресурсів. Начебто це розуміють і в Україні і в Російській Федерації. Товараооборот між країнами знижується, але незважаючи на всі введені Україною мита і санкції, на ринку мінеральних добрив все ще панують російські виробники з часткою понад 70%. Тим самим утримуючи фактично в заручниках дві галузі економіки України: хімічну і аграрну. Про це пише видання "ОРД"

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Нові санкції поставлять на коліна російських бізнесменів, політиків, силовиків

Рада національної безпеки і оборони на засіданні 26 грудня ввела додаткові санкції проти Росії. Про це Громадському повідомив голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

Також "Знай.uа" писав про те, що Україна накриє Росію санкціями: кого торкнуться нові обмеження