Путін
Путін

Путін на весь світ показав запуск кривавої ракети: людство під загрозою

У Росії вперше зробили випробувальний постріл розпіареного ракетного комплексу "Авангард". Зараз вже відомо, що керував запуском особисто президент Путін.

"Пуск було проведено з позиційного району Ясний бойовим розрахунком з'єднання РВСН по умовній цілі на полігоні Кура на Камчатці", - зазначили в Кремлі.

податкова
податкова

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українцям пояснили, до кого зайде податкова наступного року

У 2019 році податкова проведе понад 6 тисяч перевірок приватних компаній. Зараз вже відомо, що найбільша кількість запланованих перевірок очікується в компаніях, які розташовуються у Київській, Харківській та Одеській областях. Крім того, наголошується, що найчастіше перевірятимуть компанії, які займаються транспортом, оптовою та роздрібною торгівлею.

Путін та Медведєв
Путін та Медведєв

Україна накриє Росію санкціями: кого торкнуться нові обмеження

Рада національної безпеки і оборони України прийме рішення про введення нових санкцій проти Росії. Зараз вже відомо, що нові антиросійські санкції будуть підготовлені як відповідь на агресію РФ у Керченській протоці. Також Порошенко розповів, що санкції торкнуться осіб, які причетні до так званої "влади" "ЛДНР".

В Італії прокинувся вулкан Етна і здригнулась земля: кількість постраждалих постійно зростає

На Сицилії (Італія) кількість постраждалих в результаті потужного землетрусу досягла тридцяти людей. Про це повідомляє Reuters.

"Землетрус магнітудою 4,8 стався в області на північ від Катанні на схилах гори Етна на Сицилії вранці в середу, заподіявши шкоди будівлям і поранивши близько 30 людей", - йдеться в повідомленні.

рятувальники
рятувальники

У анексованому Криму стався масштабний обвал

На півдні окупованої Росією Криму на трасі Ялта – Севастополь в районі бухти Ласпі стався величезний обвал грунту. Зараз вже відомо, що через обвал багатотонних каменів виникли величезні проблеми з рухом автомобілів.