Навколо кандидатури на крісло президента України Володимира Зеленського продовжує ходити багато чуток та домислів, шанувальники із нетерпінням очікують офіційної заяви шоумена.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак днями ситуація дещо прояснилася - шоумен і засновник студії "95 Квартал" Володимир Зеленський підтвердив, що може стати кандидатом на президентських виборах.

Відповідне зізнання він зробив в ефірі програми "В гостях у Дмитра Гордона". Зеленський також додав, що обдумує можливість виборів до парламенту.

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці в соцмережах відреагували на слова Зеленського жартами, а подекуди - і серйозними прогнозами.

В контексті останніх українських політичних пертурбацій не можна виключати, що Зеленського грає Безруков ;-)

Geplaatst door Євген Магда op Dinsdag 25 december 2018

"Основний меседж "Зеленський" - це хлопець з сусіднього двору, а не політпроект олігарха, - каже політолог Микола Мельник. -Команда Зеленського молодці. Українці як завжди поведуться".

Весь смысл интервью Зеленского сводится к одному стереть противоречия между образом Васи Голобородько (рубаха-парень,...

Geplaatst door Микола Мельник op Dinsdag 25 december 2018

Не в президенти, а в парламент

Політолог Олексій Голобуцький у свою чергу вважаю, що на президентську кампанію Зеленський витрачатися не буде, а, скоріш за все, буде мітити у парламент.

Зеленський вчора заявив, що "разом з партією "Слуга народу" йде в політику". Точно як я і прогнозував: на...

Geplaatst door Alex Golobuckij op Dinsdag 25 december 2018

"Нічьо, скоро з'ясується, що корпоративи за участю "95 кварталу" були фандрайзінгом та партійним будівництвом... От тільки з порівнянням України з повією в Юрмалі незручно вийшло", - написав у Facebook політолог Євген Магда.

У 2016 році Зеленського і "95 квартал" критикували за виступ, у якому вони порівняли Україну з порноакторкою, яка готова прийняти кредити "у будь-якій кількості з будь-якого боку".

Заяви про Донбас

Володимир Зеленський під час інтерв'ю заявив, що з Росією щодо Донбасу "доведеться домовлятися".

"Ну, доведеться говорити. Ми хочемо-не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирала жодна людина", - сказав він.

Політолог і історик Максим Майоров зазначив, що Зеленський єдиний, хто запропонував поцікавитися у чорта лисого, "на яких умовах той згодився б припинити вбивати людей на Донбасі". І запропонував накидати список таких очікувань, зокрема, на основі заяв Росії.

Серед можливих умов він називає, зокрема те, що "президент Зеленський може спробувати домогтися все ж федеративного, а не конфедеративного статусу "народних республік".

Зеленський напевно єдиний, хто публічно запропонував поцікавитися у чорта лисого (sic!), а на яких умовах той згодився б...

Geplaatst door Maksym Maiorov op Woensdag 26 december 2018

Нагадаємо, жахлива траса Мелітополь-Одеса попала в кадр відео популярного шоумена Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, серед учасників "Кварталу 95" далеко не всі актори – уродженці Кривого Рогу.

Також Знай.ua писав про те, що актор та один із лідерів Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський практично одразу після початку війни на Сході відмовився виступати в РФ.