У столиці можуть закрити популярний культурний центр "Кінотеатр "Київ".

Зазначається, що установа не продовжила договір оренди, який закінчується на початку 2019 року. Тепер робота кінотеатру, який функціонує з 1952 року, – під питанням. Про це у Facebook повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Посадовець розповів, що про загрозу припинення роботи кінотеатру повідомила директорка культурного закладу Вілія Бондаренко.

"Вже за тиждень, а саме 4 січня 2019 року, закінчується термін дії договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру, що є в комунальній власності і вже протягом двох десятиліть перебуває в користуванні ТОВ "Культурний центр "Кінотеатр "Київ", – написав голова Держкіно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іллєнко також зазначив, що незважаючи на звернення орендаря, відповідальні структури не лише не продовжили договір оренди, але навіть не повідомили про плани з цього приводу.

"Враховуючи недавні прикрі випадки закриття кінотеатрів "Україна" і "Кінопанорама", така ситуація викликає серйозне занепокоєння, адже незрозуміло, що буде з кінотеатром вже через тиждень, прямо під час різдвяних свят", – додав Іллєнко.

Крім того, він наголосив, що готує звернення до мера Києва Віталія Кличка з проханням особисто розібратися в ситуації та сприяти продовженню роботи кінотеатру "Київ", який відіграє вагому роль у культурному житті столиці та всієї України.

Нагадаємо, раніше трейлер фільму "Аквамен" став хітом в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кінокомпанія показала захоплюючий тизер "Аквамена".

Також "Знай.uа" писав, що Ембер Хьорд прийшла на прем'єру фільму "Аквамен" без білизни.