З'явилася інформація, що РНБО на чолі з Кривавим пастором продовжила заборону на в'їзд на територію України чоловікам -громадянам Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті РНБО України.

"Рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби в'їзду в Україну чоловіків - громадян Росії", - заявив перший заступник глави МВС Сергій Яровий.

Секретар РНБО Олександр Турчинов
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Так, за інформацією Ярого, у зв'язку зі складною ситуацією з безпекою всі органи системи МВС продовжують працювати у посиленому режимі несення служби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

прикордонники
прикордонники

"З початку введення воєнного стану не допущено в'їзд на територію України 1616 громадян РФ, у тому числі в областях, де введено воєнний стан – 866. Російською стороною повернуто 351 громадянина України", – таку статистику навів Сергій Яровий.

Варто нагадати, що 26 грудня під час засідання Ради національної безпеки і оборони України президент Петро Порошенко оголосив про те, що ді. воєнного стану припинено. Про це йдеться на сайті РНБО.

На засіданні проаналізували впровадження заходів, які передбачено правовим режимом воєнного стану, затвердили основні показники Державного оборонного замовлення на 2019-2021 роки, та розглянули питання про введення додаткових санкцій відносно фізичних і юридичних осіб Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація зараз перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупацію Криму і повернення півострова під контроль України.

Про це заявив екс-віце-прем'єр АР Крим Андрій Сенченко. Він переконаний, що зараз уряд РФ спостерігає на думку росіян, за можливістю, повернути окупований півостров, пише Hyser.

Нагадаємо, Україна вводить санкції проти Росії, десятки компаній потрапляють під нищівний удар.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко поговорив по телефону з Назарбаєвим: про що домовилися глави держав.

Знай.uа писав, російські санкції - чих в бік "оборонки" України: військовий експерт зробив несподівані висновки.