В Україні вже в січні 2019 року набуде чинності новий закон, який чомусь налякав тільки чоловіків. Вже сформувалася думка, що закон спрямований саме проти сильної половини нашої країни. Однак, насправді у тексті документу збережено гендерний баланс.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

суд
суд

Так, з 11 січня домашнє насильство розцінюватиметься як кримінал, а для статевих відносин необхідна взаємна добровільна згода. Виходить так, якщо не отримав (ла) чітке та беззастережне "так" від партнерки (партнера), є риск сісти у в'язницю на 5 років і більше. Однак, поки ще не придумали, як закріпити ділову домовленість.

Варто зазначити той факт, що коїтус без дозволу визнають зґвалтуванням в десяти країнах Європи, навіть якщо мова йде про інтимні стосунки законного подружжя. Приєднавшись до Стамбульської конвенції про запобігання насильства щодо жінок, Україна теж повинна йти таким шляхом. У новому трактуванні ст. 152 КК України конкретизує зґвалтування як "вагінальне, оральне або анальне" проникнення в тіло людини без її згоди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

домашнє насильство
домашнє насильство

Варто нагадати, що в Дніпропетровській області стався страшний злочин. Чоловік зґвалтував дружину свого друга, коли вона знаходилася вдома одна. Обвинувачений проведе за ґратами не один рік.

У ході слідства вдалося встановити, що обвинувачений напав на дружину свого друга в той момент, коли жінка була вдома одна. Він обрав момент, коли її чоловік був на роботі, а син у школі. Відомо, що зловмисник напросився зайти до неї в гості нібито для приватної розмови.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в російському Санкт-Петербурзі відбулася дика історія з неповнолітніми і медиком, яку зараз розслідує поліція. У повідомленні говориться, що анестезіолог з 35-річним стажем користувався дією наркозу і вступав в інтимний зв'язок з неповнолітніми пацієнтками. Інцидент стався в одному з гінекологічних центрів міста.

Нагадаємо, російський лікар жорстоко поглумився над безпорадними пацієнтками, дівчатка були неповнолітніми.

Як повідомляв Знай.uа сотні священиків спіймали на розбещенні дітей: за таке відразу в пекло.

Знай.uа писав, у справі про зґвалтування поліцейської з'явилася нова обвинувачена: тримала подрузі руки.