У середу, 26 грудня, стало відомо про несподівану смерть відомого дитячого письменника Олександра Виженка у Запоріжжі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення у соцмережах людей, які були знайомі з Олександром.

Журналісти зазначають, що Олександр Виженко відомий як автор дитячих книг "Історія запорозьких козаків для веселих дітлахів", "Легенди та казки Хортиці", "Козацькі забави", "Хлопчик укропчик".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під псевдонімом Санько Сито письменник читав свої казки у авторській передачі "Казки запорозькі від Санька Сита" на Суспільному Запоріжжя.

За 20 років Олександр Виженка зіграв більше 50 ролей в театрі юного глядача. Окрім цього, відомий запорожець займався перекладами, розповідають містяни.

Причину смерті та дату похорону наразі не повідомляють.

Нагадаємо, 25 грудня пішов з життя, у віці 65 років, відомий актор Дмитро Матвєєв.

Про це в соціальній мережі сповістив його кращий друг Олег Хартуларі.

"Прощавай, Дмитре Миколайовичу! Мій дорогий партнер і старший товариш. Мені буде дуже не вистачати твоїх дзвінків і теплих слів. Царство тобі Небесне! До зустрічі!" — написав він.

Причини смерті актора Дмитра Матвєєва поки не розкриваються.

Як повідомляв раніше Знай.ua, померла видатна акторка, що запам'ятовувалася багатьом фанатам, завдяки зйомках відомих серіалах і фільмах.

Кіноактриса і співачка Етель Ейлера померла 18 листопада, але інформація з'явилася лише нещодавно.

Акторка померла в штаті Каліфорнія, у місті Лома-Лінда. Їй було 88 років.

Ейлера — давній учасник Негритянсокго Ансамблю (Negro Ensemble Company). Вона блищала в 1960-х роках у бродвейській п'єсі Жана Генета "Чорні: клоун-шоу".

Українські глядачі найбільше запам'ятали її в таких ролях, як "Охоронець", де вона приміряла на себе роль Емми, а також у серіалі "Друзі".

Також Знай.ua писав про те, що в Росії померла відома акторка і драматург Алла Соколова. Її не стало у п'ятницю, 21 грудня 2018 року.