Росіяни відреагували на скандальну заяву одіозної співачки Лоліти Мілявської, що Крим - це Україна.

Громадяни РФ вважають, співачка таке заявила через падіння рейтингу популярності, пишуть російські ЗМІ. Раніше зірка зробила відверту заяву в інтерв'ю каналу одному з телеканалів.

"Я по суті своїй пацифіст. Тобто для мене не існує ніяких політичних ігор на догоду комусь. Я повинна об'їхати і втратити купу часу - навіщо? Я громадянка Росії. Я в'їхала за своїм паспортом на ту територію, яку Росія зараз вважає своєю. Для мене Крим - це як і раніше Україна, в душі. І коли я приїжджаю в Крим, співаю українською мовою. До речі, ні одну табличку українською мовою там не зняли", - заявила в інтерв'ю Лоліта Мілявська.

Таким чином співачка прокоментувала заборону СБУ, щодо в'їзду в Україну.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За словами Лоліти, через загострення політичних відносин України і РФ естрадні артисти були змушені вибрати одну з країн, щоб продовжувати займатися творчістю.

У свою чергу, російська адудиторія соцмереж вважає, що Мілявська вирішила заробити в Україні, оскільки стала менш затребуваною в Росії. Інші нагадали їй, що робити подібні заяви зараз вже пізно, тому як заборона на в'їзд в країну залишиться в силі.

"Лоліта - хохлуха. Вони з Цекало звідти приїхали Москву підкорювати. Чого ж ви хотіли? Цю роз'їдену корову з самого початку терпіти не міг. Днище", "Думка або позиція співачки повинна впливати на позицію інших? Взагалі навіщо нам знати її політичну позицію по Криму! Її справа співати і розважати всіх !!! А не про Крим міркувати", "Зовсім вже стара з розуму вижила! Лоліта назвала Крим українським", "Співачка Лоліта Мілявська в інтерв'ю каналу Гачок TV зізналася, що Крим для неї залишається українським. Схоже на 2 вчилася і в школі", - писали росіяни.

Нагадаємо, російський співак Стас Костюшкін презентував протестний "шок-контент" разом із скандально відомою колегою Лолітою Мілявською.

Як повідомляв "Знай.ua", Мілявська вперше повстала проти Путіна.

Також "Знай.ua", писав, Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.