Чисельність населення України стрімко скорочується. Причин цьому спеціалісти назвивають декілька.

Про це повідомили представники Державної служба статистики України.

У відомстві оприлюднили дані про чисельність населення країни. Так, за станом на 1 листопада 2018 року в Україні проживало 42,198 млн осіб, що на 93 тис осіб менше, ніж у жовтні.


На сьогодні народжуваність в нашій країні також скоротилась. Українців, які помирають, майже вдвічі більше, ніж новонароджених. За статистикою, на 100 померлих припадає 59 новонароджених. Так, за січень-жовтень народилося 286 064 осіб, але 484 481 померло.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

діти


За останнійми даними, найменша кількість населення у Чернівецькій та Кіровоградській областях.

Цифри від Держстату вважаються тільки зі статистичними перерахунком, реальна перепис населення планується на 2020 рік.

пенсіонери

Знайчний відсоток населення України виїхло за кордон


Раніше повідомлялося, що майже 100 млн осіб виїхало з України в 2018 році. З кожним роком кількість людей, оформлених прикордонниками, стрімко зростає.

Тих українців, які постійно працюють за кордоном, налічується близько 9 мільйонів.

заробітчани

Нагадаємо, поліція звільнила кілька десятків українців, які перебували в рабстві. Як виявилося, у Дніпрі жителі незаконним шляхом оформляли людей нібито до реабілітаційного центру, а потім примушували їх важко працювати.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який вербував жінок для порнобізнесу закордоном. Зловмисник відправляв дівчат в Іспанію. Про це пише прес-служба Нацполіції Харківщини. Чоловік шукав дівчат протягом листопада, кандадатками стали 24 і 25-річні. Він агітував тільки тих, у кого були складні сімейні або життєві обставини. Зловмисник використав психологічний тиск для переконання.

Також Знай.ua писав про те, що українські заробітчани побиили у Польщі рекорд. З 235 тисяч мігрантів 80% склали громадяни нашо країни.

Дивіться: Все, що потрібно знати про заробітки в Європі