В аеропорту "Бориспіль" застрягли 184 пасажири, які мали відлетіти в Шарм-ель-Шейх.

Люди чекають на виліт вже понад 14 годин. Вони залишилися без підтримки перевізника і турфірми. Про це повідомляють "Вести".

"Ми повинні були вилетіти о 02:00, 27 грудня, з аеропорту "Київ", куди прибули близько 12 ночі на реєстрацію. Як повідомив нам представник перевізника, компанії Sky Up, через погану погоду виліт був перенесений в аеропорт "Бориспіль" . Вчора, о другій годині ночі ми приїхали в "Бориспіль", де і знаходимося досі", - розповів один із пасажир затриманого рейсу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Компані Sky Up мала організувати переліт для туристів, а путівки були придбані у компанії Join up.

"Спочатку сказали, що літак зламався, потім його лагодили, потім полагодили, але не змогли отримати дозвіл на виліт. Пізніше виявилося, що, коли чинили, поставили не ту деталь і літак знову треба лагодити. Зрештою представники перевізника і туристичної компанії Join up просто зникли", - розповів турист Роман.

За період очікування вольту, пасажирам тільки один раз дали воду і бутерброди.

"Ми в знак протесту намагалися заблокувати виліт чергового рейсу Sky Up, але за допомогою поліції нас зупинили", - розповів пасажир.

Нагадаємо, у Борисполі застрягли понад 170 людей, які повинні були вилетіти в Єгипет. Рейс переносили вже 5 разів, а пасажирів тримають у зоні вильоту.

За інформацією, літак на Хургаду авікомпанії Bravo Airways повинен був вилетіти ще в 3.00. Однак з тих пір виліт літака переносили 5 разів: спочатку з-за негоди, потім через відсутність літака, а потім тому що у пілота закінчився робочий день і довелося чекати нову команду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": моторошна НП у Борисполі: українці не можуть повірити, свята зіпсовані.

В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. Символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка.

Також "Знай.uа" писав, що перший рейс в Миколаївському аеропорту скасували з тієї причини, що він виявився нікому не потрібним