З січня 2019 український сервіс замовлення таксі Uklon повністю відмовляємося від співпраці з Lanos і виводить з парку – ще два роки тому він перестав підключати до своєї системи ці авто.

Нещодавно інформацію підтвердив співвласник і операційний директор Uklon Сергій Смусь. Він порахував, що на даний час Uklon підключено 250 автомобілів Lanos.

Планується також відключення таких марок, як Nexia, Matiz.

В Uklon зазначили, що китайські бренди відключати від сервісу не планується, компанія не може повністю відмовитися від вікових іномарок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"…. виберемо і будемо відключати. ​​В Україні дуже складний ринок. Нові нормальні машини дорогі. Не у кожного є можливість купити такий автомобіль, а попит треба задовольняти. Це реалії ринку. Тому співпрацюємо з різними автомобілями, але застосовуємо індивідуальний підхід до кожному. Наприклад, якщо до нас приходить Audi 2002 року, дивимося на стан, гуму і т.д. якщо все нормально - співпрацюємо ", - пояснив топ-менеджер.

Як виявилося, близько 8% від загальної кількості автомобілів в Uklon - машини на іноземних номерах.

"Сподіваємося, що після шестимісячного пільгового періоду розмитнення люди будуть відмовлятися завозити такі машини. Тут важливо, як це все буде контролюватися державою, як будуть штрафувати ці машини. Чекаємо завершення цього періоду і, швидше за все, будемо відмовлятися від співпраці з іноземними номерами" , - сказав Сергій Смусь.

Дивіться: столичні таксисти бунтують проти системи Uber

Нагадаємо, у Києві невідомі посеред ночі попробивали колеса машин на іноземних номерах. Як повідомляв "Знай.ua", власники євроблях створили справжнє кладовище з автомобілів на кордоні України. Також "Знай.ua", писав, з 21 грудня в Україні запрацювала нова система електронного кабінету водія.