В окупованому Росією уркаїнському Криму можна з легкістю придбати товари, вироблені в Україні.

Хоча офіційно торгівельні відносини між материковою Україною та Кримом припинилися ще в 2016 році, де-факто товари українського виробництва продовжують потрапляти і реалізовуватися на півострові.

Журналісти "Крим.Реалії" зробили шопінг у магазинах Сімферопля та придбали продуктовий набір товарів відомих українських марок. Мінеральна вода, алкоголь, консервація та косметика – все це можна без проблем придбати в Криму й після анексії Росією. Журналісти з'ясували, яким чином продукція українського виробництва потрапляє до Криму, і як до цього ставляться українські виробники.

"Крим. Реалії" з'ясували, що в окупований Крим товари потрапляють трьома шляхами:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1) підробка (наприклад, мінералка "Поляна квасова");

2) коли з материкової України товар відправляється в РФ або інші країни Митного союзу, тобто за документами кінцевим споживачем зазначається одна країна, а за фактом товар їде зовсім в інше місце;

3) українські фірми надають свої ліцензії або франшизи, а закордонні виробники самі вирішують, кому постачати свій товар.



Нагадаємо, Крим - Україна: росіян корчить від слів Лоліти, аж "руським духом" пахне

Росіяни відреагували на скандальну заяву одіозної співачки Лоліти Мілявської, що Крим - це Україна. Громадяни РФ вважають, співачка таке заявила через падіння рейтингу популярності, пишуть російські ЗМІ. Раніше зірка зробила відверту заяву в інтерв'ю каналу одному з телеканалів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Крим посварив Макаревича і Лоліту: до психіатра

Популярний російський музикант Андрій Макаревич запропонував не звертати увагу на висловлювання Лоліти Мілявської щодо Криму. " Якщо ви правда вважаєте, що сьогодні думка Лоліти з приводу Криму - головна новина людства і більше говорити нема про що - терміново до психіатра", - різко висловився музикант.

Також "Знай.uа" писав, що Україна знову зачинила двері перед носом росіян: нехай щастить