Сьогодні, 27 грудня, перед початком засідання уряду співробітники Кабміну підправляли хитку ялинку в залі засідань.

Перед засіданням було зафіксовано, як ялинка в залі засідань починає хитатися, а невідомий працівник всіма силами намагається встановити її на місце.

Нагадаємо, Прикрашаємо ялинку модно і символічно: покрокова інструкція 2019

Раз-два-три – ялинка гори! Всі ми, як діти, чекаємо чудесного новорічного свята. А щоб наша ялинка перед Новим роком сяяв яскраво, стильно і красиво, потрібно постаратися її нарядити за останнім модним тенденціям. Виявляється, існує і ялинкова мода, причому вже не перше століття… На що орієнтуватися, як підійти до справи і що означають загальноприйняті символи ялинкових прикрас?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ялинкова мода за часів своєї першої появи в Європі була «їстівної». У ХVI столітті ялинку наряджали не різнокольоровими кульками, а ласощами: в першу чергу, це були фрукти – в основному яблука і груші, морква і овочі, наприклад, поширений був картоплю. Так, дбайливі господарі починали заготовки ялинкових іграшок вже зі збором врожаю восени – відбирали самі красиві яблука і берегли їх до свят середини зими, трепетно створюючи гарні умови для збереження їх візуального естетизму.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" 5 причин купити справжню ялинку на Новий рік 2019: атмосфера, екологія і краса

Перед Новим роком всі метушаться, намагаючись як можна більш ретельно підготуватися до святкових днів. Багатьом не дає спокою питання про те, яку ялинку краще вибрати: справжню чи штучну. Андрій Білоус, доктор наук в області біоресурсів і природокористування розповів, чому варто вибрати саме живу ялинку. Пише HBStyle.

Також Знай.uа" писав про те, що Новий рік на носі: скільки коштують головні символи свята в Криму і на Донбасі

До Нового року залишаються лічені дні, тому подготовка до зимових свят йде повним ходом. Готуються до новорічних свят і по обидві сторони лінії розмежування на Донбасі. Зустрічати Новий рік готуються і в анексованому Росією українському Криму.