Відомий бізнесмен Ілон Маск анонсував появу в Україні станцій Tesla Superchargers для підзарядки електромобілів.

"Більшість людей не знають, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко подорожувати на великі відстані по США, більшій частині Європи, Канаді та Китаю", - написав Маск в Twitter, прикріпивши карту пунктів підзарядки.

Пізніше він додав, що станції будуть перебувати по всій Європі, зокрема в Україні: "Superchargers пошириться на 100% Європи в наступному році. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але Маск, очевидно, не дуже прискіпливо перечитав текст твітта, адже зробив помилку в написанні слова Київ. У коментарях його поправив користувач з ніком Vanilla Love.

"Київ буде радий вам, Ілон Маск. Але правильно писати не Kiev, а Kyiv", - написав у коментарях користувач.

Маск відповів хлопцеві і написав, що зрозумів свою помилку.

"Як може найвідоміший бізнесмен, геній сучасності не знати, як пишеться слово Київ ?? Ілон, піди помолися".

Раніше повідомлялося, що глава компанії Tesla, мільярдер Ілон Маск анонсував появу в Україні в 2019 році мережі станцій Tesla Superchargers для швидкої зарядки електромашин.

"Більшість людей не знає, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко долати в подорожах великі дистанції в Сполучених Штатах, більшості Європи, Канаді та Китаї", - похвалився Маск.

На його повідомлення відреагував один з користувачів Twitter і сказав, що в Ірландії станцій для зарядки електрокарів недостатньо.

Маск анонсував розширення мережі Tesla Superchargers. Це відмінна новина і для України, адже з кожним днем все більше електрокарів з'являються на дорогах.

Згідно карті станцій на сайті Tesla Superchargers, серед запланованих місць для побудови станцій в Україні вказані Житомир та селище Опарипси в Рівненській області. Втім у Tesla також зазначили, що точний час і конкретне місце розташування майбутньої станції ще можуть змінитися, але дату відкриття ще не підтверджено. Однак, слова Маска дали надію українцям.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явився шалений відеоролик на якмоу блондинка намагається заправити електрокар Tesla Model S P100D на звичайній АЗС.

"Знай.uа" писав, що знаменитий репер-ювелір Бен Боллере подарував Ілону Маску, генеральний директор Tesla, ексклюзивне кільце вартістю $37000.