В Україні багатодітна мати в 18-й раз стала матір'ю. Жінка проживає у Рівненській області в селі Познань.

На днях 46-річна Любов Ковалевич народила дівчинку. Про це гримлять соцмережі

Новоспечена мати Любов Ковалевич заявила, що "якщо дасть Бог, буде народжувати і в 19-й раз".

Молоду маму привітав з цією подією голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко. Він зазначив, що новонароджена дівчинка і її мати почувають себе добре.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наголошується, що пологи пройшли без ускладнень. Тривали вони півтори години. Стан мами задовільний, дитина здорова.

Жінка разом з чоловіком виховують 17 дітей. Одна дитина - хлопчик у родині Ковалевич помер. Самому старшому дитині родини 26 років.

Нагадаємо, Нові виплати і права: одиноких батьків чекають зміни до 2019

Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму рекомендує народним депутатам переглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прав чоловіків, які виховують детей без матерів (одиноких батьків) і надати їм права нарівні з правами одиноких матерів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Демографічна катастрофа: чому населення України скорочується з космічною швидкістю

Чисельність населення України стрімко скорочується. Про це повідомили представники Державної служба статистики України. У відомстві оприлюднили дані про чисельність населення країни. Так, станом на 1 листопада 2018 року в Україні проживало 42,198 млн осіб, що на 93 тис осіб менше, ніж у жовтні.

"Знай.uа" писав, що Схудла Тодоренко зворушила новорічною ялинкою: така красива після пологів

5 грудня знаменитість народила первістка, але вже виставляє фото, на яких видно, що вона швидко прийшла у форму і добре схудла. Так, артистка показала, якими зворушливими ялинковими іграшками прикрасила ялинку і зізналася, що хоче завести традицію передавати новорічні іграшки з покоління в покоління.