У четвер, 27 грудня, на черговому засіданні суду у Одесі за "справі Краян" сталася незвичайна ситуація між представником ЗМІ та охоронцями мера Геннадія Труханова.

Відео з інцидентом опубліковано на сторінці в Facebook Михайла Штекеля.

Геннадій Труханов
Геннадій Труханов

Відповідь на запитання Радіо Свобода від одеського мера Геннадія Труханова. Виштовхали, щоб міський голова зміг пійти геть від ЗМІ. Нажаль, допомагали їм в цьому правоохоронці. До уваги Детектор медіа Інститут Масової Інформації (ІМІ) Національна поліція України UPD Додав в коментарях відео колег, як все відбувалося: https://twitter.com/mishajedi/status/1078311115103313920 Буду вдячний за інші відеозаписи.

Geplaatst door Michael Shtekel op Donderdag 27 december 2018

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як видно на кадрах, журналіст спробував поставити Михайлу питання, але він не захотів на нього відповідати і пішов. Охорона з поліцією жорстко відтіснили журналіста від мера.


Як заявляє слідство, згадані особи організували продаж місту будівлі заводу "Краян" за явно завищеною ціною, внаслідок цього громада понесла збитки в розмірі 185 млн грн.

Нагадаємо, Слідом за Михайликом в Одесі вбили ще одного активіста: перші подробиці

Ще один шокуючий інцидент зі стріляниною стався в Одесі пізно ввечері в суботу, 6 жовтня.

Стало відомо про обстріл особистого авто активіста "Автомайдану". Власник транспортного засобу в результаті нападу отримав поранення і потрапив до лікарні.

Про це повідомляє поліція Одеської області та активісти "Автомайдан Одеса".

Інцидент стався в суботу, 6 жовтня, об 11.00 вечора на Люстдорфській дорозі.

Активіст зупинився на світлофорі біля автозаправки, що в цей час до машини під'їхала інша машина, з якої вискочили невідомі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Автомобіль зніс мера міста: "швидка" госпіталізувала мішок переламаних кісток

у Карелії В місті Піткяранта авто сбило 57-річну мера Тетяну Юрченко.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зараз вже відомо, що жінка переходила дорогу в недозволеному місці, в темний час доби і при засніженій трасі.

Відомо, що від удару жінка отримали перелом передпліччя.

Також Знай.uа" писав про те, що В Одесі на будівельному майданчику сталася масова бійка: охоронці будівництва напали на активістів, є постраждалі

Масова бійка сталася на Гагарінському плато, де місцеві жителі і активісти «Національного корпусу» осаджують будівництво компанії «Будова», яку пов'язують з сірим кардиналом неофіційними "господарем" Одеси Володимиром Галантерником.