У Міжнародному аеропорту Львів і столичному аеропорту Бориспіль більше 12 годин відкладаються рейси в єгипетський Шарм-ель-Шейх.

За станом на ранок четверга, 27 грудня, в терміналах аеропортів чекають вильоту сотні українських туристів.

"Рейс SQP7132 авіакомпанії Sky Up Airlines Шарм-ель-Шейх-Львів затримується з прибуттям до Львова о 20:30 (за планом 11:15). Виліт рейсу SQP7131 зі Львова в Шарм-ель-Шейх переноситься на 21:30 (за планом 12:15)", – каже прес-служба аеропорту Львів.

Як стало ясно, понад 300 пасажирів не можуть вилетіти з двох рейсів в Шарм-ель-Шейх (Єгипет), їх організацією займається туроператор Join Up.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"ми повинні були Вилітати з Жулян у дві години ночі. Нас там зібрали представники туроператора і в автобусі перевезли в Бориспіль, посилаючись на погану погоду і неможливість відлетіти з аеропорту Київ. У холі аеропорту ми вже близько 12 годин", - розповідає пасажир.

За його словами, представники туроператора приходять кожні 20 хвилин з новими поясненнями причин затримки рейсу.

Нагадаємо, Слідство назвало точну причину падіння індонезійського Boeing 737 Max: у пасажирів не було шансів

Катастрофа за участю пасажирського авіалайнера Boeing 737 Max індонезійської авіакомпанії Lion Air, яка сталася в жовтні 2018 року в Яванському морі, сталася через неправильно налаштованих літакових датчиків швидкості. Про це повідомляє американське видання The Washington Post.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Туреччина вводить новий податок для туристів: готуйте ваші гаманці

В Туреччині з 1 січня 2019 року буде введено податок для безпеки туристів, його розмір складе 1,5 євро. Податок будуть стягувати прямо в аеропорту після прильоту.

Про це передає TurizmHaberleri.

Також Знай.uа" писав про те, що У "Борисполі" застрягли дві сотні українців: 14 годин пекла на одній воді

В аэропорту "Борисполь" застрягли 184 пасажири, які були відлетіти в Шарм-ель-Шейх.

Люди чекають вильоту вже більше 14 годин. Вони залишилися без підтримки перевізника і турфірми. Про це повідомляють "Вести".