Невідомий у середу, 26 грудня, скоїв пограбування банку в Кривому Розі, зумівши винести з відділення понад 14 тисяч євро.

Про інцидент повідомляють в поліції.

Також у поліції зазначають, що лиходій поцупив 85 тисяч гривень, кілька сотень доларів і польські злоті.

За фактом пограбування поліція відкрила виробництво.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пограбування сталося 26 грудня приблизно о 8:45. Грабіжник погрожував їй ножем, а потім вкрав кошти і втік з місця злочину. 35-річна співробітниця банку була поранена в шию та обличчя.

Нагадаємо, Коп-нелюд отримав по заслугах: накинувся на дитину з ножем і пограбував, деталі моторошної історії

У Києві співробітник поліції погрожуючи ножем, пограбував дівчину та намагався зникнути з місця злочину, повідомляють у прокуратурі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Київ, печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід для поліцейського, який скоїв напад на неповнолітню. Він буде до суду утримуються під вартою без права внесення застави.

Також у прокуратурі повідомили деякі подробиці розбійного нападу на 12-річну дівчинку.

За інформацією прокуратури, напад стався 20 грудня біля кінотеатру Тампере.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Доминирование, маска і пістолет: що доставило дике задоволення продавцю пограбованого секс-шопу

У Москві стався казусний випадок.

В одному з торгових центрів столиці сталося пограбування. В магазин секс-шоп увірвався невідомий і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати у продавця гроші.

Відео пограбування потрапило в мережу.

"У Москві пограбували секс-шоп і у нас є відео. У цьому відео є один великий стовбур, одна чорна маска і дуже багато домінування. Якщо воно вам здасться нудною і ви хочете щось радісне - додивіться до кінця. Вся радість там на обличчі", - прокоментували ролик власники відео.

Продавець секс-шопу, потрапивши в складну ситуацію, вийшов переможцем із-за обставин, які склалися в його користь.

Спочатку він послався на електронний замок, а коли зловмисник дав йому можливість відкрити касу, послався, що грошей немає, так як нещодавно забрали касу.

Також Знай.uа" писав про те, що Киянину світить тюрма за невдалий жарт в перукарні: Мабуть, погано підстригли