Звичайно ж краще за все для дівчини буде подарунок, якого вона чекала, але не здогадувалася, що отримає. Тобто це має бути сюрприз. Хоча в деяких випадках краще все ж запитати відразу, а ще краще за пару місяців, на випадок довготривалої доставки. В магазинах всі полиці просто зайняті різноманітними товарами для подарунка, які сподобаються навіть дуже вибагливим клієнтам. І в такому розмаїтті просто очі розбігаються. Іноді навіть краще підключити подруг або навіть маму дівчини, якщо ви у розпачі.

Як вибрати ідеальний подарунок дівчині

По-перше, треба точно дізнатися, що саме вона хоче чи могла б хотіти. Ваші хвилі в цьому повинні сходиться на одній фазі, щоб ви бачили річ і відразу розуміли, сподобається вона їй чи ні. Однак таких надздібностей можна досягти тільки з роками відносин.

Подарунок і квіти

Якщо ви зустрічаєтеся відносно недавно, є дуже простий, але не зовсім делікатний спосіб. Можна подивитися історію переглядів за найближчий місяць або навіть два, подивитися «Вподобані публікації» в Instagram, нарешті подивитися збережені фото своєї половинки на телефоні або в Pinterest. Тут головне, щоб ніхто не дізнався, чим ви займалися, а ви не дізналися з історії нічого, що зруйнує ваші відносини. Хоча якщо у вашій парі нормально користуватися гаджетами один одного, використовуйте цей шанс. Так ви дізнаєтеся, що саме хоче дівчина, а заодно і де це купити.

Подарунок повинен не просто підходити по темі, але і підходити за кольором. Є люди, яким дуже подобається один-два окремих відтінки і їм, зрештою, подобається все, що завгодно, лише б такого кольору. Так само і з металами. Якщо дівчина ненавидить золото, не варто показувати свою здатність купити подарунок подорожче. Краще подаруйте срібний аксесуар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Що подарувати дівчині

Є ще одна річ, яка для дівчат важливіше, ніж для чоловіків. Краса, гармонійність і упаковка. Навіть якщо ви даруєте набір з натертого на звичайній тертці мила, він може виглядати просто чарівно: в красивій прозорій банці з відповідною етикеткою, в красивенній коробочці з наповнювачем, де крім самої баночки буде ще якийсь чай і мила листівка. Погодьтеся, навряд чи хтось буде використовувати таке мило для рук. Але оформлення подарунка зачепить, сподобається і викличе захват. Особливо важливо застосовувати такі методи оформлення в красиві збірні коробки, якщо ви даруєте якісь засоби по догляду.

Подарунковий набір

Ще не забувайте слухати постійно і скидати такі ідеї в свій уявний блокнот. Дівчата зазвичай кажуть, чого вони хочуть протягом року, натякають, говорять, що якась річ дуже мила, або дуже потрібна їй, «ох, як шкода, що у мене цього немає». В деяких парах навіть прийнято заводити справжній блокнот з бажаннями, де кожний пише все, що хоче. А потім, коли підходить свято, просто вибираєш, що будеш дарувати. І ніколи не помилишся.

Упаковка ПОДАРУНКІВ: Ідеї та Лайфхаки 2019

Що краще подарувати дівчині на Новий рік 2019

В першу чергу даруйте романтичні подарунки. Найкраще створюють романтичну атмосферу красиві шикарні квіти. Але не забувайте про те, яка квітка що означає. Дівчата дуже багато уваги звертають на це. Білі троянди символізують ніжність, а червоні – любов. Непогано було б знайти її улюблені квіти, навіть якщо це проліски в грудні. Також романтичним подарунком вважається кільце. Звичайно ж можна без великого каменя і пропозиції на додачу. Тільки подаруйте його так, щоб дівчина не подумала, що їй все ж роблять пропозицію. Буде дуже ніяково з простим подарунком на Новий рік почути «згодна».

Ювелірні прикраси на Новий рік

Не менше дівчата люблять інтелектуальні подарунки. Все, що хоч якось пов'язане зі знаннями та розвитком. Це можуть бути різні книги, підписки на програму навчання, курси, альбом для нот або малюнків, інструменти для занять. Так ви покажете, що цінуєте її не тільки за красу, але і за розум.

Косметика і парфумерія – це те, що дівчата просто обожнюють, навіть якщо не сильно про це поширюються. Про декоративну косметику, якщо вам чітко не вказали номер палетки (колірна гамма набору), навіть не думайте. З гелями і сіллю потрібно знати, які подобаються запахи, з парфумами ще складніше, краще знати, точно або привести, щоб вибрала сама. А з засобами по догляду за шкірою і волоссям все набагато простіше. Тут головне – знати її улюбленого виробника і тип шкіри.

Подарунковий набір косметики

Їстівні подарунки теж підійдуть. Можна купити хороші цукерки, пляшку елітного напою, та навіть смачний тортик. А ще можна зібрати коробку екзотичних фруктів або різних тістечок. А якщо купите дитячий солодкий подарунок, це буде дуже мило, але тільки як доповнення до основного.

Є ще практичні подарунки, за допомогою яких можна отримати багато користі і згадувати про того, хто подарував кожен день. Такими подарунками можуть стати піжама, шарф, парасолька, рукавички. Теплі речі покажуть вашу турботу. Піжаму можете вибрати дуже красиву, навіть сексуальну, просто зручну домашню або оригінальну кігурумі.

Новорічна піжама для дівчини

Що зазвичай дарують дівчатам на Новий рік

Дивно, але є дівчата, які віддають перевагу більш звичайним подарункам, які насправді багатьох можуть образити. Особливо це відноситься до господарських подарунків, на зразок каструлі, або до всіляких сувенірів, які багато хто вважає повним несмаком. Але на смак і колір…

Серед господарських подарунків можна вибрати блендер або чайник, ваги для кухні або для фігури, сервізи і подушки, вази, скатертини, набори спеції і так далі. З класичних подарунків, квіти ми не враховуємо, це зазвичай гаманці, гроші, плеєр, подарункові купони, годинники, книги. Можете трохи відступити від класики і купити красиву сумку. Але такі подарунки приблизно так само приємні, як шкарпетки і пінка для гоління на чоловічі свята. Ви не побачите здивованих очей, що горять, моря емоцій.

Книги в подарунок

Добре підійде розвиваючий подарунок або для розваг. Це може бути велосипед, набір для творчості (вишивки, малювання, пензлі, струни для гітари, збірка нот). Можна дарувати подарунки для активного відпочинку: ласти, лижі, борд, пенні-борд (невеликий скейт лонгборд, найпростіше знайти в дитячих магазинах), ракетки для тенісу, бадмінтону. Тут важливо, що саме подобається людині. Може їй взагалі більше хочеться спінінг, а не ці дівчачі речі.

Пенні борд

З сувенірами звичайно просто. Навіть м'яка іграшка вважається сувеніром. Але було б непогано, щоб у них була оригінальність, прикол, загадка чи натяк. Найчастіше на Новий рік дарують сувеніри з символікою року: чашки рушники, іграшки, статуетки. Ще до сувенірів можна зарахувати картини та ікони, вироби зі скла, металу і дерева.

Топ недорогих подарунків дівчині на Новий рік 2019

Є безліч способів, як порадувати свою дівчину на Новий рік, а заодно і здивувати її. Ми підібрали для вас список оригінальних і при цьому недорогих подарунків для вашої половинки. Якщо бюджет у вас не великий, варто показати свою кмітливість, кмітливість і фантазію. Готуючись до свят, ви напевно придумали кілька ідей, а тепер їх потрібно правильно втілити в життя.

Один з варіантів, зробити квітковий покажчик. Спробуйте розкласти квіти стрілками, а до кожної квіточки потрібно прикріпити маленьку записку, в якій буде написано щось хороше. Дівчина буде збирати квіти в букет, читати ласкаві слова і дуже зрадіє. А в кінці квіткової дороги можна покласти якийсь сюрприз.

Сюрприз для дівчини

Подарунок важливо зробити унікальний, а простіше всього зробити його іменним. Навіть на посуді можна креативно написати ім'я дівчини, або ласкаве оригінальне слово, яким ви її називаєте. Те ж можна зробити зі скринькою або підвіскою.

Можна стати на один день чарівником, який виконує бажання. Напевно і у вашої дівчини є мрія. Може вона завжди хотіла собі домашнього улюбленця, ви можете подарувати їй його. Чи можете вийти у двір і запустити багато паперових ліхтариків. Таке видовище буває не кожен день, дуже романтично і про це мріє кожна. Хоча деякі таємно.

Запуск ліхтариків

Не забувайте дарувати емоції. Адже подарунок не обов'язково повинен бути чимось матеріальним. Знайдіть сани, запряжені кількома хаскі або трійкою коней. Може вона не вміє кататися на ковзанах – навчіть її і відразу поєднайте кілька подарунків: інтелектуальний та емоційний.

Найкращі подарунки для дівчини на Новий рік 2019 з фото

Можна придумати досить простий подарунок, який не буде виглядати банальністю, але буде оригінальним і цікавим. Крім того, це має бути щось гарне або практичне.

Вічна троянда

Є один популярний подарунок, який все ж є не у кожної дівчини. Це троянда в скляній колбі, як e «Красуня і чудовисько». Троянда не зів'яне за кілька днів, а простоїть 5 років. Тим більше у дівчат є прикмета, що чим довше стоїть квітка, тим кращими будуть відносини.

Міні камера Instax mini 9. Instagram неймовірно популярний, особливо серед дівчат. А цей милий маленький фотоапарат в пастельних тонах дозволить зафіксувати будь-які емоції. І відразу їх роздрукувати. Це модна і популярна річ. Та й фото будуть не просто валятися десь на комп'ютері, а їх можна повісити в кімнаті.

Instax mini 9

Піжама кігурумі. Це піжама в азіатському стилі у вигляді милих звіряток або навіть покемонів. Вона цілісна, без поділу на верх і низ. Зазвичай у них навіть є вушка і хвостики. Такий подарунок сподобається не тільки кожній дівчині, але і покаже вашу дбайливість, адже вона дуже тепла.

Кігурумі Єдиноріг

Флораріум. Для цінительок природи або красивого інтер'єру ідеально підійде цей своєрідний акваріум для різних сукулентів, мохів і маленьких рослин. Композиція знаходиться в скляній геометричній коробочці і прикрасить будь-який будинок.

Флораріум

Скретч-карта всього світу. Це ідеальний подарунок для завзятої мандрівниці або дівчини, яка тільки збирається підкорити світ.

Скретч-карта

Пляшка для фітнесу відмінно підійде для спортсменок або любительок пробіжок. Але також і для тих, хто просто стежить за своїм здоров'ям і кількістю випитої води. Іншою, більш теплою альтернативою може стати термочашка.

Пляшка для фітнесу

Щоденник з унікальним дизайном, тільки не ставте на обкладинку свою або її фотографію. Якщо хочете персоналізувати подарунок, краще замовте у дизайнера малюнок вас двох, але і його краще помістити в кінці. Такий подарунок відмінно підходить для любительок все планувати.

Щасливий щоденник

Біжутерія ручної роботи – напевно самий улюблений подарунок. Зазвичай такі речі мають душу і дуже цінуються прекрасною статтю. Це допоможе вашій дівчині виглядати ефектно і оригінально.

Біжутерія ручної роботи

Гарним подарунком стане невелика диванна подушка, можна теж з власним малюнком. Благо поліграфії, навіть невеликі, зараз друкують на всьому, чому завгодно.

Коробочка з солодощами і масками для волосся або обличчя. Можна скласти туди все, що найбільше любить ваша ласунка.

Коробка з солодощами

Недорогі презенти

Дівчині рідко важлива вартість подарунка, якщо вона любить вас, а не ваші подарунки. Найбільше вони цінують увагу. Тому занадто багато грошей витрачати не потрібно. Можна підібрати недорогі подарунки:

  • Теплі в'язані шкарпетки, шапка або рукавички з зимовим або новорічним орнаментом. Так ви покажете свою турботу і проявите увагу.
  • Для любительок солодощів добре підійде шоколад ручної роботи, його зараз роблять не тільки з різними начинками і сухофруктами, але і з квітами всередині, різної форми, навіть у вигляді статуеток. А тим, хто сидить на дієті купуйте чорний шоколад.
  • Оригінальний і цікавий чохол для смартфона. При бажанні на нього теж можна нанести значуще зображення для вашої пари.
  • Набір чаю можна взяти в спеціальному магазині подарунків в гарній упаковці і з незвичайним смаком. А можна зібрати цілий набір асорті з улюблених смаків на основі зеленого, чорного і трав'яного чаю.
  • М'яка іграшка або статуетка. Насправді навіть красива іграшка на ялинку теж підійде. А з тварин краще всього вибирати звичайно ж свинку, як символ року. До речі, можете просто купити скарбничку.
  • Смачні тістечка, тортик чи величезне відро морозива ваша дівчина точно не буде чекати взимку.

Набір какао з маршмеллоу

Такі подарунки краще обов'язково красиво упаковувати і красиво подавати дівчині. Придумайте хороші слова або жарт, який буде перегукуватися з вашим подарунком. Якщо подарунок дійсно невеликий, купіть квіти. А ще можете перед тим як будете дарувати, підірвати хлопавку, запалити бенгальський вогник або подарувати презент прямо під час феєрверку. Хоча можете і просто покласти під ялинку.

Подарунки під ялинкою

Дорогі подарунки

У тому випадку, якщо ви хочете і можете витратитися, можете звернути увагу на такі подарунки:

  • Золоті або срібні ювелірні прикраси. Підійде браслет, кулон, сережки або навіть просто красива брошка. Не забувайте враховувати, чому віддає перевагу дівчина.
  • Нижню білизну. Відмінний подарунок, який буде заодно подарунком для вас у майбутньому. Але тільки в тому випадку, якщо ви правильно виберите розмір. Можете підглянути його або, якщо живете разом, навіть принести в магазин приклад. Головне, щоб про це не дізналася сама дівчина.
  • Хороші дорогі парфуми. Але знову ж таки, дуже важливо знати смаки вашої дівчини.
  • Побутова техніка, якої ще немає у вашої дівчини, але це не романтичний подарунок. Інша справа, якщо він їй правда потрібен, чи вона любить пектиі їй потрібна хороша духовка. Тут важливо не повторювати вже наявні предмети у неї в будинку.
  • Найпростіший подарунок буде подарунковий сертифікат. І ось тут ви можете просто вибрати потрібний магазин: косметики, парфумерії, побутової техніки, одягу або сертифікат на якийсь захід. Так ви подаруєте заодно і емоції.

Дівчина з подарунком

Що особливо важливо з дорогими подарунками, не викидайте чек, упаковки і гарантійні талони. Вони можуть знадобиться, а ось віддавати їх дівчині або зберігати у себе, це вже вирішувати вам, як ви вважаєте більш правильно. Але не забувайте, що вона може зніяковіти, побачивши велику ціну, коли її подарунок вам був значно дешевше. Спробуйте і ви порадіти будь-якому подарунку, адже вона витратила час, довго думала і вибирала, що може сподобатися вам, як і ви зараз.

Що подарувати дівчині на Новий рік 2019

Подарунки на Новий рік – це, мабуть, найголовніша традиція Нового року. І далеко не завжди їх просто вибрати, адже потрібно щось знайти для усіх коханих людей. Ми вирішили трохи вам допомогти в цьому і написати, що подарувати хлопцеві на Новий рік. Багато дівчат бачать в цьому справжнє завдання, або головоломку.

Раніше Знай.uа повідомляв, що існує безліч різних повір'їв і прикмет на Новий рік. Навіть є багато заборон свята. Дізнайтеся, що потрібно зробити, а що навпаки не можна, щоб наступний рік приніс удачу і щастя.

Також раніше портал Знай.uа писав про найкращs подарунки для батьків на 2019 рік Свині. Як не помилитися з подарунком, купити щось недороге і корисне в той же час.