Колишній "беркутівець", який розганяв Майдан, очолив нову поліцію: розслідування

Командир київського полку поліції особливого призначення Руслан Цикалюк раніше служив в "Беркуті" і розганяв Євромайдан. Нині чинний полк особливого призначення було створено на базі "Беркута", в якому Цикалюк служив до тих пір, поки полк не було ліквідовано.

вибори в Україні
вибори в Україні

В Україні стартувала виборча кампанія: терміново закуповуйте батькам і бабусям гречку

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Центральна виборча комісія України оголосила про початок виборчої кампанії. Процес чергових виборів президента починається 31 грудня цього року. Самі вибори заплановані на 31 березня 2019 року. Відповідне рішення Центрвиборчком прийняв під час засідання 27 грудня.

ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк заблокував картки українців: початок економічного краху?

Найбільший український банк "ПриватБанк" почав блокувати оплату в точках компанії "Нова пошта". В установі відразу ж розповіли, що блокування відбувається виключно через те, що підприємства проводять фінансові операції з клієнтами, як перерахунок на карту для зменшення витрат.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

В Україні ввели монетизацію субсидій: хто, як і коли отримає "живі" гроші

Уряд схвалив Постанову про надання житлових субсидій населенню в грошовій формі. Правила призначення допомоги у сплаті комунальних платежів залишаються незмінними. Змінюється лише алгоритм її виплати. Яким буде алгоритм, що треба зробити, щоб отримувати субсидію грошима, роз'яснили в Міністерстві соціальної політики.

Путін
Путін

Уряд розширив список заборонених російських продуктів: возитимуть до ведмедів

Кабінет міністрів України прийняв надважливе рішення про заборону ввезення російських товарів. Зараз вже відомо, що уряд ухвалив відповідне рішення на черговому засіданні. Варто зазначити, що серед зазначених товарів, які вже було забороненио, виявилися досить несподівані позиції.