Стихія порадує українців на святкові вихідні плюсовою температурою.

У неділю, 23 грудня, в західних областях трохи похолодає - до +1+4. Крім дощів, можливий мокрий сніг, передає "Апостроф".

На півночі і в центрі, як і раніше від +1 до +3, можливі опади у вигляді дощу зі снігом. Аналогічна ситуація на сході - від 0 до +2, у Луганській і Донецькій областях - до 4 градусів тепла, очікується дощ зі снігом.

На півдні країни мінлива хмарність, в Херсонській області та в Криму місцями можливий слабкий дощ. Температура повітря +5+7, у Криму - до +9.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У Києві очікується дощ зі снігом, температура повітря вдень +1+3, вночі - від -1 до +1.

З понеділка, 24 грудня, температура повітря знову почне поступово падати.

На півдні похолодає - від 4 тепла до 1 морозу, вдень до 2-4 градусів з позначкою "мінус" вночі.

У центрі і на сході країни стовпчики термометрів покажуть 1-3 нижче нуля в денний час доби і стільки ж після заходу сонця.

На заході денні температури коливатимуться в межах від 0 до 3 морозу і стільки ж градусів очікуються нічні температури. Прохолодніше буде на півночі країни: 2-4 градусів з позначкою "мінус" як вдень, так і вночі.

Крім того, дощі та мокрий сніг у понеділок пройдуть по всій території України.

У вівторок, 25 грудня, температурна картина дня залишиться незмінною, а от вночі стовпчики термометра опустяться до 5-8 градусів морозу на півночі, в центрі та сході України, на решті ж території країни: відносно комфортні нічні 1-3 градуси з позначкою «мінус».

Сніг у цей день продовжить засипати практично всі регіони України, окрім Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. До кінця тижня, за прогнозами синоптиків, температура повітря знову знизиться до 5-7 градусів нижче нуля.

Нагадаємо, що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.