Нещодавно дійшов до завершення восьмий сезон проекту "Зважені та щасливі". Вісім місяців поспіль учасники вдосконалювали свої тіла, працювали над тим, аби змінити звички у харчуванні, набуті роками.

У восьмому сезоні в боротьбу вступили пари батьків і дітей. Судді проекту залишилися незмінні - Марина Боржемська-Узєлкова і В'ячеслав Узєлков. Переможців обирали за двома типами зважування: основного і домашнього схуднення.

"У мене була мета – схуднути. Все інше відійшло на задній план. Тепер найголовніше для нас з татом - утримати отриману вагу!", - зізнався Богдан Буряк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Основне зважування виграла команда червоних - Олег і Богдан Буряки. Їх тренер - Марина Боржемська-Узєлкова. Батько і син - київські богатирі - під два метри зросту. Олег прийшов з вагою 158 кг, а Богдан - 168 кг.

Олег позбувся 69 кг, Богдан скинув 75 кг. Крім нової здорового життя, Олег і Богдан отримали приз в розмірі 400 тисяч гривень. Домашнє зважування виграла команда синіх - Саша і Наташа Валігурські, тренера Слави Узелкова. Син і мати з Івано-Франківська.

Наталя прийшла на проект з вагою 140 кг, Саша - 195 кг. За вісім місяців Саші вдалося позбутися від 90 кг, а Наташі - від 58 кг. Мати і син отримали приз у розмірі 200 тисяч гривень.

Дивіться: Зважені та Щасливі (8 сезон, фінал)

Нагадаємо, відома телеведуча розкрила чарівний секрет схуднення.Як повідомляв "Знай.ua", пара з Шотландії скинула 88 кілограм на двох, щоб зіграти повторне весілля і зробити гарні фото. Також "Знай.ua", писав, український професійний боксер В'ячеслав Узелков розлучивсязі своєю дружиною Мариною.