Багато хто пам'ятає телевізійні сеанси відомого психолога Анатолія Кашпіровського, які, звичайно, всім "допомагали". Однак зараз не про це. Великий практик нагадав про себе, і нещодавно наслідив в Україні.

В Facebook користувач Віталій Лобановський розповів українцям маловідомий факт.

Маловідомий факт. Незадовго до арешту до Надії Савченко приїздив Анатолій Кашпіровський з астрологічним прогнозом, де...

Geplaatst door Виталий Лобановский op Woensdag 26 december 2018

"Незадовго до арешту до Надії Савченко приїжджав Анатолій Кашпіровський з астрологічним прогнозом, де було сказано, що наступним Президентом України стане жінка-воїн, яка зупинить війну і врятує Україну! Він вирішив особисто її про це повідомити, адже зірки однозначно вказували на неї!", - повідомив Лобановський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Надія Савченко
Надія Савченко

У коментарях до запису користувачі мережі розійшлися в думках, ось найпопулярніші з них:

Варто нагадати, що підозрювані в терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня. Шевченківський районний суд Києва зобов'язав нардепа Надію Савченко та голову організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, разом з їхніми захисниками ознайомитися з матеріалами по справі до 20 січня 2019 року. Про це розповів суддя Олександр Кіпчарський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після тривожних новин про стан здоров'я українського "героя" і "зрадника" Надії Савченко з'явилася ще одна. Київський суд Шевченківського району народній депутатші продовжив на 60 діб час перебування під вартою. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-секретаря Савченко Тетяни Проторченко. Так, після оголошення рішення судді один з прихильників нардепа кинув чобіт у прокурора, після чого між активістами і поліцією сталася невелика сутичка. Відео інциденту з'явилося в мережі.

Нагадаємо, Савченко осліпла й оглухла, але продовжує віщати з СІЗО.

Як повідомляв Знай.uа чорніють руки, вночі судоми, обличчя неживого кольору: українцям представили нову Савченко-зомбі.

Знай.uа писав, Надія Савченко оголосила голодування.