Ця історія зворушила до глибини душі всю Україну. 90-річна пенсіонерка віддала останнє заради порятунку своєї країни і бійців, які борються за її звільнення. Не кожен чиновник чи бізнесмен здатний на те, що зробила ця жінка.

Як повідомляє благодійна організація "Повернися живим", бабуся з Західної України пожертвувала $ 10 тисяч волонтерам, які допомагають військовим на Донбасі.

У фонді зазначили, цю суму витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Ім'я жінки залишилося невідомим, однак її вчинок буде знайомий кожному українцю. Можливо, хтось візьме з неї приклад.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми не можемо публікувати її фото і називати її ім'я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, що стежить за сторінкою фонду в Facebook, знає, як звуть наших співробітників і, звичайно, вболіває за майбутнє України", - йдеться у публікації.

10 000 доларів. Десять тисяч доларів. Таку суму щойно на рахунок фонду «Повернись живим» переказала жителька західної...

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 26 december 2018

Волонтери розповіли, що плакали від радості. Причиною цього стала не сума грошей, а сам вчинок патріотки.

Справа в тому, що у своєму віці "за 90" жінка говорить:

"Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся - гроші на ліки собі залишила!", - передали слова бабусі.

"Дякуємо і схиляємося до землі! Слава Україні!", - цими словами завершують помічники військових своє повідомлення.

П'ятий рік війни, тисячі життів на кону, переживання, безсонні ночі військових, волонтерів і рідних…Все це стало для нас буденністю, на яку, на жаль, перестали звертати увагу.

Нещодавно в мережі оприлюднили красномовний соціальний ролик під назвою "Урок" в рамках проекту "Україна в огні", покликаний згадати про тих, кому ми зобов'язані можливістю дивитися в завтрашній день.

Як пояснив режисер відео Олександр Шкрабак, головне завдання команди – щоб як можна більше земляків нарешті задумалися над найважливішим, життям всупереч війні. Адже воно триває: учні ходять до школи, закохані одружуються, народжують дітей, друзі відвідують кафе та ресторани.

Нагадаємо, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомний знайшов пакет з тисячами доларів. Його рішення вразило весь світ, на таке здатні одиниці.

Також "Знай.uа" писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.