У Харкові стався дивний інцидент: в Шевченківському відділенні поліції слідчий з промовистим прізвищем Заворин пустився тікати від журналістів. Мабуть, є що приховувати. Про це розповів кореспондент, який зняв відповідне відео.

Журналіст попросив Заворина представитися, однак замість цього начальник поліції починає від нього тікати коридорами і ховатися. Журналіст гнався за правоохоронцем, поки той не сховався в одному з приміщень. Журналіст повідомляє, що на місці був ще один коп, однак зробив вигляд, ніби нічого не бачив і взагалі не розуміє, що відбувається.

Журналіст в супровідному коментарі до відео припустив, що Заворин втік, щоб не відповідати на питання про податковій декларації, з якою у нього явні проблеми.

Нагадаємо, раніше українцям пояснили цікавий факт, чому мордобій депутатів – це не тільки приємне видовище.

Чому потрібно пишатися депутатами, які б'ють один одного.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українські "слуги народу" славляться своїми бійками і скандалами у Верховній Раді. І хоча така поведінка нардепів змушує обурюватись і червоніти українців, однак, бійки - це не так вже і погано.

Бійки депутатів варто сприймати як своєрідні ін'єкції проти диктатури. Таку думку висловив український журналіст Артем Овдієнко.

Як відомо, 20 грудня у Верховній Раді України епічнопобилися нардепи. трохи не переросло масову бійку.Нардеп від "Народного фронту" Юрій Береза поліз з кулаками до нардепа від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича. І все через Медведчука.

Також ми писали, що відома київська бізнес-леді погоріла на хабарі: схема вражає.

У Шевченківському відділенні поліції Харкова повним ходом відбувається репетиція новорічного ранку. Кожен працівник сьогодні вживався в нову роль. Але приз за найоригінальніший образ таки виборов начальник слідства ЗАВОРІН Артем Ігорович. // Щойно переглянув декларацію цього посадовця: https://public.nazk.gov.ua/declaration/e7c87826-4fd6-4d75-b18c-08d32269d5e6 і виявилося, що у виборі автівок він менш сором'язливий. У володінні родини Арема Ігоровича цілий парк елітних автомоблів. Серед яких: Peugeot 308, Mersedes ML350, TOYOTA RAV4, LEXUS GX470 #поліція #Харків #реформи

Geplaatst door Володимир Тимофійчук op Donderdag 27 december 2018

Співробітники правоохоронних органів заарештували київську банкиршу під час отримання незаконної винагороди за продаж майна київського банка за заниженою вартістю.

В даний момент суд вирішує питання про обрання жінці запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУ Нацполиции Київської області.

За словами Артура Мхітаряна, за останні два роки, штучно створені бар'єри для отримання погоджень у Міністерстві культури і організована корупційна "годівниця".

Нагадаємо, навіть тут встигли: Україна бореться за "чорні" гроші США.

Як повідомляв Знай.иа, суд вирішив долю кривдників українського героя: жорстке покарання дізналася вся країна.

Знай.иа писав, українських топ-чиновників спіймали за нахабні махінації з кораблями.