Український пенсіонер встановив вельми дивний і страшний рекорд. Так, 65-річний Юрій Федака з села Кальник Мукачівського району помирав 96 разів. За словами любителя воскресати, "янголу-охоронцю довелося добряче попрацювати, щоб витягнути мене з того світу".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, пише портал "Політека".

Так, ще в лихі 90-е Юрій працював водієм в міліції. Робота була дуже нервовою. Почалися проблеми зі сном. Тоді в 43 роки вперше відчув дискомфорт в серце.

"Піднімав важку колоду, думав, що від цього м'язи потягнуло. Через три дні мене схопило по дорозі на роботу… підскочив тиск, і мене поклали в лікарню", — розповів пенсіонер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У лікарні чоловікові стало зовсім погано. Він просив медсестер зробити знеболювальний укол, але йому відмовили, мовляв, лікар не прописав. Юрій розповідає, що біль ставав все сильніше і її вже неможливо було терпіти… Потім він більше нічого не пам'ятає.

Юрій перший раз помер 2 квітня 1996 року.

"Начебто я виходжу десь з темного тунелю на зелену галявину, кругом зелена-зелена трава і білі квіти… Більше не встиг побачити, тому що рано розбудили", — посміхаючись, згадує чоловік.

Його серце зупинилося на 4 хвилини. Протягом наступних двох тижнів це повторювалося знову і знову. Найбільше за Юрія хвилювалася дружина. Ганна каже – молилася за мужа цілодобово. Нарешті зупинки серця припинилися. Підрахувала і була вражена – її чоловік помирав 96 разів.

Раз за разом Юрія рятував від смерті завідувач кардиореанимационного відділення Ужгородської міської кинической лікарні Олександр Сабінін. Лікар добре пам'ятає події 23-річної давності: "Випадок унікальний!".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський відун підтвердив пророцтва Ванги та Мессінга. Про це повідомляє портал Vladtime. Що готує людству 2019 рік, цікаво кожному жителю Землі. Багато астрологів і екстрасенси стверджують, що людей чекає безліч сюрпризів, але не всі вони будуть хорошими.

Нагадаємо, страшні пророцтва Нострадамуса на 2019 рік: епідемії, війни і летить комета.

Як повідомляв Знай.uа третя світова близько, названі гарячі точки і місце України в цьому списку.

Знай.uа писав, що Земля зсувається, страшне пророцтво почало збуватися.