У середу, 26 грудня, стало відомо про смерть іще одного українського героя, колишнього учасника АТО у Харкові.

лікарня
лікарня

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у харківській інфекційній лікарні, не виходячи з коми, помер учасник АТО, демобілізований Андрій Бакулін.


"Отримавши тяжку інфекційну хворобу на війні, яка одразу не проявляється, після демобілізації жодних діагностик не проходив. Хвороба виявилася спонтанно. Практично два місяці в комі в 22-ій інфекційній лікарні пролежав", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Нагадаємо, у Херсонській області помер ветеран антитерористичної операції, захисник Донецького аеропорту, український "кіборг" Михайло Тетерук.

Донецький аеропорт
Донецький аеропорт

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації з посиланням на повідомлення керівника Центру допомоги учасникам АТО при Херсонської облдержадміністрації Наталії Возалівської.

"Майже кожен день по всій Україні йдуть від нас наші захисники. Глибокі рани війни можуть зажити на тілі, а в душі вони болять, і боліти будуть ще довго. Вночі раптово помер захисник Донецького аеропорту, учасник бойових дій з Горностаївки Михайло Тетерів. Хлопці кажуть, що останнім часом Михайло скаржився, що кожну ніч йому снилися бої, смерть. Не витримав. Похорони відбудуться завтра (22 жовтня, - ред.), у селі Ольгине Горностаївського району о 14 годині", - повідомила Наталія Возаловская.

Майже щодня по всій Україні йдуть від нас наші захисники. Глибокі рани війни можуть загоїтися на тілі, а в душі вони...

Geplaatst door Наталія Возаловська op Zondag 21 oktober 2018

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Кривому Розі помер учасник бойовий дій на Донбасі Володимир Близнюк, який раніше оголошував голодування "через недбальство лікарів". Інформацію про його смерть підтвердили родичі.

За їх словами, чоловік помер в 16-ій лікарні Кривого Рогу, де перебував на лікуванні. Діагноз поки що не оприлюднюється, а тіло відправлене на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

Також Знай.ua писав про те, що з Донбасу прилетіла чорна звістка - у суботу, 15 грудня, загинув відомий військовий та громадський діяч Денис Лошкарьов.