В Україну в 2019 році зайде російська мережа піцерій Dodo Pizza.

Перший заклад планують відкрити уже в березні, в Запоріжжі. Про це повідомив співвласник мережі Федір Овчинников на своїй сторінці в Facebook.

"Ми офіційно оголошуємо про запуск Dodo Pizza в Україні. Наша перша піцерія відкриється в місті Запоріжжя в кінці березня 2019 року", - написав він.

Зазначається, що зараз вже будується двоповерхова будівля ресторану, на одній з центральних вулиць міста.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, Овчинников показав, як виглядатиме новий заклад, але не уточнив точну локацію.

Співзасновник Dodo Pizza наголосив, що у російської компанії амбітні плани з розвитку в Україні.

"У наступному році ми почнемо активний розвиток в цій країні", - заявив він.

Зазначається, що вихід мережі Dodo Pizza на український ринок Овчинников анонсував в листопаді 2017 го. За його словами, головним конкурентом Dodo Pizza є американська мережа Domino's.

Франчайзингова мережа Dodo Pizza створена в 2011 році. Зараз вона працює в 11 країнах. Головний офіс знаходиться в Москві (Росія).

Нагадаємо, запровадженням нових санкцій проти України російський президент Володимир Путін передав послання українському олігарху Рінату Ахметову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Добкін відповів Путіну на санкції проти України, адже він сам опинився у "чорному списку" Кремля.

Також Знай.ua писав, президент України Петро Порошенко має намір розширити антиросійські санкції.